Sağlık çalışanlarına bir destek de din görevlilerinden!

Kırşehir Müftülüğü bünyesinde hizmet veren din görevlileri, koronavirüs salgını sonrası sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla "yüz koruyucu maske" üretimine başladı.

Kırşehir Müftülüğü bünyesinde hizmet veren din görevlileri, koronavirüsle mücadele kapsamında sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla "yüz koruyucu maske" üretimine başladı. Kırşehir Gençlik Merkezi Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde hareket eden din görevlileri, Gençlik Merkezi'nden aldıkları malzemelerle görev yaptıkları camilerde sağlık çalışanları için maske üretimine başladı.

Din görevlilerince ilk etapta üretimi yapılan 150 adet koruyucu maske, Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi. Din görevlileri Yakup Çalışkan ve Mustafa Mutlu, yaptıkları maskelerin kullanışlı ve güvenli olduğunu belirtti.

Sağlık çalışanlarına bir destek de din görevlilerinden! ile ilgili etiketler Koronavirüs Kırşehir Diyanet yüz koruyucu maske
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.