Sağlık Çalışanlarına bayram ikramiyesi verilecek mi? Sağlıkçılara ikramiye var mı? Bayram ikramiyesi olacak mı?

Sağlık çalışanlarına bayram ikramiyesi verilecek mi sorusu arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Koronavirüsle mücadelede en ön safta yer alan sağlık çalışanlarının bayram ikramiyesi alma teklifi Saadet Partisi Genel Başkanı'ndan geldi. Bayram öncesi ikramiye müjdesi almayı bekleyen sağlık çalışanları, bayram ikramiyesi olacak mı, sağlıkçılara ikramiye var mı merak ediyor. Detaylar haberimizde...

Sağlık çalışanlarına bayram ikramiyesi var mı sorusu koronavirüsle mücadelede en büyük pay sahibi olan sağlık çalışanlarının en çok merak ettiği soru oldu. Ramazan Bayramı öncesi sağlıkçılara ikramiye teklifi ise Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan geldi.Bayram öncesi ikramiye müjdesi almayı bekleyen sağlık çalışanları, bayram ikramiyesi olacak mı, sağlıkçılara ikramiye var mı merak ediyor. Detaylar haberimizde...

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BAYRAM İKRAMİYESİ TEKLİFİ!


Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin sosyal medya hesaplarından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

''Destan yazan sağlık çalışanlarına teşekkür ederim"

Türkiye ve dünyada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisinin sürdüğünün altını çizen Karamollaoğlu, "Dünyada ve ülkemizde vakaların azalması bizi sevindirmekte, umutlarımızı artırmaktadır ama ne olursa olsun tedbirlerden taviz verilmemelidir. Bilim Kurulunun kararları amasız, fakatsız uygulanmaya dikkat edilmelidir." diye konuştu.

Karamollaoğlu, bu süreçte canlarını ortaya koyarak bir destan yazan sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Bize düşen ise hiç değilse bu çabalarına bir miktar karşılık vermektir. Bu sebeple hükümete önerimiz, bütün sağlık çalışanlarına hiç olmazsa bayram öncesi bir maaş ikramiye verilmesidir. Bu onların emeklerinin, fedakarlıklarının karşılığı kesinlikle değildir ama bu fedakarlık ve gayret karşısında da iktidarın bir şeyler yapmasına ihtiyaç vardır kanaatindeyim. Bu aslında onların hakikaten bütün fedakarlıklarının karşılığı olmaz ama gönül alma babında bir adım olur."

SAĞLIKÇILARA İKRAMİYE VAR MI, OLACAK MI?

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'nun yaptığı bu teklife karşılık hükümetten bir yanıt gelmedi. Sağlık çalışanlarına yönelik bayram ikramiyesi, bayram ödemesi olduğunda haberimizden takip edebilirsiniz.

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: Sağlık çalışanlarına bayram öncesi bir maaş ikramiye verilmeli

Sağlık Çalışanlarına bayram ikramiyesi verilecek mi? Sağlıkçılara ikramiye var mı? Bayram ikramiyesi olacak mı? ile ilgili etiketler Saadet Partisi Sağlık Bakanlığı doktor hemşire Ödeme İkramiye bayram ikramiyesi Sağlık çalışanları sağlıkçılara ikramiye
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.