Sağlık çalışanlarına 4. doz aşı izni çıktı! Kimler yaptırabilecek?

Sağlık Bakanı Koca, sağlık çalışanlarından 2 doz inaktif aşı olmuş ve hatırlatma dozunu mRNA veya inaktif aşı olanlara bir hatırlatma dozu aşısı daha isteğe bağlı olarak yapılabileceğini duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklama yaptı.

Video konferans yöntemiyle toplanan Koronavirüs Bilim Kurulu'nda alınan karara göre; isteyen sağlık çalışanı 4. doz (hatırlatma dozu) koronavirüs aşısı yaptırabilecek.

Konuyla ilgili bilgilendirme yapan Bakan Koca, "Sağlık çalışanlarından 2 doz inaktif aşı olmuş ve hatırlatma dozunu mRNA veya inaktif aşı olanlar bir hatırlatma dozu aşısı daha isteğe bağlı olarak olabileceklerdir. Günlük vaka sayılarındaki durağan hal devam ediyor. Tedbirlerde hassasiyet gösterilmesi ile vaka sayılarında düşüş sağlayabileceğimiz belirginleşmiştir. Bu düşüşü kalıcı hale getirecek olan yüksek oranda aşılanmadır. Vakti gelen tüm vatandaşlarımızın aşılarını tamamlamaları tavsiye edilmektedir."

Sağlık çalışanlarına 4. doz aşı izni çıktı! Kimler yaptırabilecek? ile ilgili etiketler covid-19 aşısı hatırlatma dozu 4. doz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Sağlık çalışanları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.