Sağlık çalışanları kendilerini saldırıdan böyle korudu

Ankara'da silahlı saldırıda hayatını kaybeden kişinin yakınları acil servisi basarak sağlık çalışanlarına saldırdı. Bir kapının arkasına sığınan ve sandalye ve sedyelerle barikat kurarak saldırıdan korunmaya çalışan sağlık çalışanlarının görüntüsü infiale neden oldu. Salgın sürecinde büyük fedakarlık yaparak çalışan sağlıkçılara yapılan saldırı büyük tepki çekti.

Olay, Keçiören ilçesinde bir berberde meydana geldi. Tartıştığı E.K. tarafından silahla vurularak ağır yaralanan A.Ö., olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Ağır yaralı olarak acil servise alınan A.Ö., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, durumu öğrenen yakınları ise hastaneye gelerek sağlık çalışanlarına saldırdı.

Bir sağlık çalışanı tarafından çekilen görüntülerde, meslektaşlarının A.Ö.’nün yakınları tarafından saldırıya uğramamak için kendilerini bir bölüme kapatarak sedye ile korumaya çalıştığı görüldü.

Sağlık çalışanları kendilerini saldırıdan böyle korudu ile ilgili etiketler Ankara Keçiören Saldırı Sağlık çalışanları

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.