Sağlık çalışanının burnunu kırmıştı! Karantinadan çıkınca tutuklandı

İstanbul'un ilçesi Ümraniye'de, Covid pozitif olan Hakan Coşkun adlı bir hasta, kendisine tedavi uygulayan acil tıp teknikeri Mustafa Yaşar'a kafa atarak burnunu kırmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ümraniye Devlet Hastanesi'nde görevli teknikere şiddet uygulayan şüphelinin karantina süresi dolar dolmaz cezaevine gönderildiğini duyurdu.

İstanbul'da bulunan Ümraniye Devlet Hastanesi'nin koronavirüs polikliniğinde 11 Şubat 2022 tarihinde meydana gelen olayda, acil tıp teknikeri olarak çalışan Mustafa Yaşar, tedavi uyguladığı esnada Covid pozitif olan Hakan Coşkun tarafından saldırıya uğramıştı. Coşkun, sağlık çalışanına kafa atarak burnunu kırmıştı.

Olayın ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatılırken, koronavirüs olan şüpheli karantina süresinin tamamlanmasının ardından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Sağlık çalışanının burnunu kırmıştı! Karantinadan çıkınca tutuklandı

SAĞLIK BAKANI KOCA, SALDIRGANIN TUTUKLANDIĞINI DUYURDU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, zanlının tutuklanmasına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Bakan Koca Twitter'da yayınladığı mesajda, "Ümraniye Devlet Hastanesi'nde görevli tekniker arkadaşımıza şiddet uygulayan şüpheli, Covid karantina süresinin dolmasının ardından gözaltına alınıp, sevk edildiği hâkimlikçe kasten yaralama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Suçu üzerinde düşünmek için çok zamanı olacak!" dedi.

Sağlık çalışanının burnunu kırmıştı! Karantinadan çıkınca tutuklandı ile ilgili etiketler Karantina sağlık çalışanına şiddet Ümraniye Devlet Hastanesi Hakan Coşkun Mustafa Yaşar tutuklama covid hastası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.