Sağlık çalışanı Ferdane'nin 3 gün önce testi pozitif çıkmıştı! Kalp krizinden hayatını kaybetti...

Hatay'da 3 gün önce koronavirüs testi pozitif çıkan sağlık çalışanı Ferdane Bilgin (40), kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Hatay Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneler Başkanlığı'nda idari personel olarak görev yapan Ferdane Bilgin'in koronavirüs testi 27 Kasım'da pozitif çıktı. Evli ve 2 çocuk annesi Bilgin, dün akşam kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. 

Sağlık çalışanı Ferdane'nin 3 gün önce testi pozitif çıkmıştı! Kalp krizinden hayatını kaybetti...

HATAY İL SAĞLIK MÜDÜRÜ'NDEN AÇIKLAMA

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, konu ile ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanlığı personellerimizden Ferdane Bilgin, hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhumeye Allah’tan rahmet, sevenlerine, ailesine ve sağlık camiamıza baş sağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Bilgin'in cenazesi bugün toprağa verilecek.

DHA

 

Sağlık çalışanı Ferdane'nin 3 gün önce testi pozitif çıkmıştı! Kalp krizinden hayatını kaybetti... ile ilgili etiketler sağlık çalışanı kovid-19 Ferdane Bilgin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.