Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nden FETÖ açıklaması

Sağlık Bilimleri Üniversitesi, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve ardından serbest bırakılan 22 kişinin üniversitedeki görevine döndüğü iddiasının gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Basın Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamada, FETÖ terör örgütünün GATA yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 32 kişi hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yakalama kararı çıkarıldığı hatırlatıldı.

İDDİALAR YALANLANDI

Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin devletin ulusal güvenlik ile ilgili birimleriyle koordine içinde çalışmasıyla bir süredir devam eden takip sonucunda terör örgütüne irtibat-iltisakı ile ilgili deliller bulunan 32 kişiye yönelik gözaltı işlemleri yapıldığına vurgu yapılarak, "Bu personelden Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesindekilerin tamamı açığa alınarak görevden uzaklaştırılmış ve üniversite yönetimi tarafından haklarında idari soruşturma başlatılmıştır. Bazı medya organlarında serbest bırakılan 22 kişinin görevlerine devam ettiği iddiası gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

(DHA)

Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nden FETÖ açıklaması ile ilgili etiketler FETÖ Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gözaltı dava
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.