Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı kura çekim tarihleri belli oldu! O tarihte, canlı yayınlanacak!

28 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında aday başvurularını kabul eden Sağlık Bakanlığı, sürekli işçi kadrosu için kura çekim tarihlerini yayınladı. İşte bakanlığın kura tarihlerine ilişkin açıklaması…

Geçtiğimiz aylarda hem kamera karşısında yaptığı açıklamalar hem de resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile sene sonuna kadar Sağlık Bakanlığı’na bağlı olan kadrolarda 80 bini aşkın yeni personelin istihdam edileceğinin müjdesini veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yine bir paylaşım yayınladı. Daha önce müjdesini vermiş olduğu istihdam haberi için resmi düzenlemelerin tamamlandığını ve aday başvurularının kabul edilmeye başlandığını ifade eden Koca, ilgili kadrolarda görev almak isteyen vatandaşları heyecanlandırdı.

28 Kasım tarihinde adayların başvurularını kabul etmeye başlamış olan bakanlık, başvuru ekranlarını 2 Aralık Cuma günü erişime kapattı. Sağlık personeli, sözleşmeli personel ve sürekli işçi kadrolarına personel alınmasını sağlayacak olan ilana ilişkin kura çekimlerinin ne zaman yapılacağı sorgulanmaya başlandı. Binlerce vatandaşın merak ile beklediği cevap, yine Sağlık Bakanlığı’ndan geldi. Bakanlık, sürekli işçi kadrosunun belirlenmesi amacı ile gerçekleştirilecek olan kura çekimlerine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

KURA ÇEKİM TARİHLERİ RESMEN AÇIKLANDI!

Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı kura çekim tarihleri belli oldu! O tarihte, canlı yayınlanacak!

11 bin 317’si sürekli işçi olmak üzere toplamda 42 bin 500 yeni personel Sağlık Bakanlığı’nın çeşitli kadrolarında görev yapmaya başlayacak. Sürekli işçi kadrosu için başvuruları 2 Aralık tarihine kadar Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesi üzerinden kabul eden Sağlık Bakanlığı, kura ile belirlenecek olan personel istihdamına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Dün sona eren bugün ise kura çekim tarihleri ile tekrar gündeme gelen Sağlık Bakanlığı sürekli işçi istihdamı, adaylar tarafından yakın takip altına alındı. Bakanlık tarafından yapılan resmi açıklamalara göre kura çekimlerinin 28 Aralık günü saat 09:00 ile saat 18:00 arasında yapılacağı ifade edildi.

CANLI VERİLECEK!

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre 28 Aralık’ta başlayacak ve aynı gün içerisinde tamamlanacak olan kura çekimleri, canlı olarak verilecek. Kura çekimi Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi üzerinden takip edilebilecek.

Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı kura çekim tarihleri belli oldu! O tarihte, canlı yayınlanacak! ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı kura
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.