Sağlık Bakanlığı personel alımı yerleştirme sonuçları açıklandı mı?

Gelen son dakika haberine göre; Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımına ilişkin yerleştirme sonuçlarının ÖSYM'nin internet sitesinde yayınlandığını açıkladı. Peki yerleştirme sonuçları nereden ve nasıl bakılır? İşte detaylar...

Son dakika... Sağlık Bakanlığı istihdam edilmek üzere 3 bin sağlık personeli alacağını 16 Haziran'da duyurmuştu.

Aynı gün ÖSYM tarafından başlatılan tercihler işlemleri bugün sonlandı.

Peki 1 Temmuz 2020 sağlık personeli yerleştirme sonuçlarına nereden ve nasıl bakılır?


TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

KPSS-2020/8: Sağlık Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

16 - 22 Haziran 2020 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2020/8 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 01 Temmuz 2020 tarihinde 11.05’ten itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.

YERLEŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Sağlık Bakanlığı personel alımı yerleştirme sonuçları açıklandı mı? ile ilgili etiketler KPSS Sağlık Bakanlığı atama sözleşmeli personel Sağlık Bakanlığı yerleştirme sonuçları nereden ve nasıl bakılır?
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.