Sağlık Bakanlığı haftalık vaka sayısı tablosunu açıkladı

Sağlık Bakanlığı, 20 Şubat-26 Şubat 2021 illere göre haftalık vaka tablosunu açıkladı. Tabloya göre, Ordu, Giresun, Samsun, Trabzon, Rize 100 bin kişide en çok koronavirüs vakası görülen iller oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından 20-26 Şubat haftasının illere göre koronavirüs vaka sayılarını açıkladı.

Bakan Kocanın paylaştığı güncel haritaya göre, 20-26 Şubat haftasında illere göre 100 bin nüfusa düşen Kovid-19 vaka sayısı yer aldı.

İllere göre haftalık (20-26 Şubat) Kovid-19 vaka sayısı her 100 bin kişide İstanbul'da 89,90, Ankara'da 39,84, İzmir'de 53,42 oldu. Haftalık verilere göre de Ordu, Giresun, Samsun, Trabzon ve Rize, 100 bin kişide en çok Kovid-19 vakası rastlanılan iller oldu.

Sağlık Bakanlığı haftalık vaka sayısı tablosunu açıkladı ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı haftalık vaka tablosu Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.