Sağlık Bakanlığı Aralık 2020 hemşire, ebe, sağlık teknikeri personel alımı başvuru şartları

Sağlık Bakanlığı 12 bin sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler? Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere 12 bin sözleşmeli personel alımı tercihlerinin ne zaman başlayacağı belli oldu. Sağlık Bakanlığı Aralık 2020 hemşire, ebe, sağlık teknikeri/teknisyeni, psikolog, sosyal çalışmacı, biyolog, odyolog, çocuk gelişimcisi, diyetisyen, fizyoterapist, iş ve uğraşı terapisti, dil ve konuşma terapisti, perfüzyonist ve sağlık fizikçisi alımı yapılacak.

Sağlık Bakanlığı 12 bin sözleşmeli personel alımı başvuru şartları merak ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve son olarak ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün’ün açıklamalarından sonra Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere 12 bin sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyurusu geçildi.

12 bin sözleşmeli personel alımının ise hemşire, ebe, sağlık teknikeri/teknisyeni, psikolog, sosyal çalışmacı, biyolog, odyolog, çocuk gelişimcisi, diyetisyen, fizyoterapist, iş ve uğraşı terapisti, dil ve konuşma terapisti, perfüzyonist ve sağlık fizikçisi alanlarında olacağı duyuruldu.

SAĞLIK BAKANLIĞI 12 BİN PERSONEL ALIMI TERCİHLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sağlık Bakanlığı 12 bin personel alımı tercihleri 1-7 Aralık 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI 12 BİN PERSONEL ALIMI HANGİ ALANLARDA YAPILACAK?

7 bin hemşire
1700 ebe
2864 sağlık teknikeri/teknisyeni

 

Sağlık Bakanlığı Aralık 2020 hemşire, ebe, sağlık teknikeri personel alımı başvuru şartları ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı sağlık bakanlığı sözleşmeli personel hemşire alımı ebe alımı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.