Sağlık Bakanı Koca'dan sözleşmeli doktorlara müjde: Daha yüksek özlük haklarına sahip olacaklar

Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Beyaz Reform' olarak adlandırdığı yeni sistemle ilgili paylaşımlarına devam etti. Bakan Koca, yeni uygulamada sözleşmeli doktorların daha yüksek özlük haklarına sahip olacağını ifade etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sözleşmeli doktorlarla ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. Bakan Koca, yeni uygulamada sözleşmeli doktorların daha yüksek özlük haklarına sahip olacağını belirtti.

'Beyaz Reform' paylaşımlarına Twitter hesabından devam eden Sağlık Bakanı Koca, "Önümüzdeki günlerde, ilçelerimizden başlayarak, sözleşmeli kadro yaygınlaştırılacak. Yeni uygulamada sözleşmeli doktorlar daha yüksek özlük haklarına sahip olacak." dedi.

 

Bakan Koca ayrıca, "Hedefimiz, yıl sonuna dek her polikliniğe bir sekreter! Amacımız, doktorun işine daha iyi odaklanması. Şimdiden hayırlı olsun. Mahsuplaşmanın kanunda lafzı olsa da gerçek hayatta hesabı kesildi." ifadelerini de kullandı.

 

Sağlık Bakanı Koca'dan sözleşmeli doktorlara müjde: Daha yüksek özlük haklarına sahip olacaklar ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı ek ödeme yönetmeliği Beyaz Reform Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sözleşmeli doktorlar
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.