Sağlık Bakanı Koca'dan duygusal paylaşım

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından bir köpeğe sarıldığı fotoğrafı paylaştı. Hayvanları Koruma Kanunu'nun Meclis’ten geçmesinden memnuniyetini dile getirerek, katkısı olanları kutlayan Bakan Koca, "Sevginin, iyi davranışın hayvanlardan esirgenmesini anlamak mümkün değil." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hayvanları Koruma Kanunu'nun Meclis’ten geçmesinden memnuniyetini dile getirerek, katkısı olanları kutladı.

Twitter hesabından bir köpeğe sarıldığı fotoğrafı paylaşan Bakan Koca, "Sevginin, iyi davranışın hayvanlardan esirgenmesini anlamak mümkün değil. Azdır da. Her can sevgiyi hak eder. Sevgi ise bizim en insanca özelliğimiz. Hayvanları Koruma Kanununun Yüce Meclis’ten geçmiş olmasından çok mutlu oldum. Katkısı olanları kutlarım." dedi.

 

 

 

 

Sağlık Bakanı Koca'dan duygusal paylaşım ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Hayvan Hakları Kanunu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.