Sağlık Bakanı Koca'dan dikkat çeken paylaşım: Sonuçları bildiğimizden fazla!

Yüz yüze eğitim öncesinde Sağlık Bakanı Koca Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Üniversite kayıtlarının bugün başladığını hatırlatan Bakan Koca, "Birçok gencimiz, okumayı arzu ettikleri şehir yerine, Covid-19 riskinin daha az olduğu yerlerde okumaya hazırlanıyor. İhmallerimizin sonuçları bildiğimizden fazla!" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından yüz yüze eğitim öncesinde dikkat çeken bir mesaj paylaştı. 

"AŞI VE TEDBİRLE HAYATI KOLAYLAŞTIRALIM"

Bakan Koca, yaptığı paylaşımda, "Üniversite kayıtları bugün başladı. Birçok gencimiz, okumayı arzu ettikleri şehir yerine, Covid-19 riskinin daha az olduğu yerlerde okumaya hazırlanıyor. Kronik hastalıkları var. İhmallerimizin sonuçları bildiğimizden fazla! Aşı ve tedbirle hayatı herkes için kolaylaştıralım." ifadelerini kullandı. 

 

Sağlık Bakanı Koca'dan dikkat çeken paylaşım: Sonuçları bildiğimizden fazla! ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koca aşı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.