Sağlık Bakanı Koca'dan aile hekimleri ve ASM çalışanlarına müjde sinyali

Sağlıkta 'Beyaz Reform' adı verilen iyileştirmelere bir yenisi daha ekleniyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aile hekimleri ve Aile Sağlık Merkesi çalışanları için 'Gözümüz aydın demeye az kaldı, gece yarısı bile diyebiliriz' ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Beyaz reform'da yeni bir iyileştirmenin sinyalini sosyal medyadan verdi. Bakan Koca, aile hekimleri ve Aile Sağlık Merkezi çalışanları için yeni bir düzenlemenin duyurulmasına az kaldığını belirtti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Değerli aile hekimleri ve ASM çalışanları, Gözümüz aydın demeye az kaldı. Gece yarısı bile olsa diyebiliriz." açıklamasını yaptı.

Bakan Koca'nın bu açıklamasının ardından gözler Resmi Gazete'ye çevrildi.

 

Sağlık Bakanı Koca'dan aile hekimleri ve ASM çalışanlarına müjde sinyali ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca aile hekimleri aile sağlığı merkezi müjde iyileştirme Beyaz Reform
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.