Sağlık Bakanı Koca 'Okullar kapanacak' iddiasına yanıt verdi: Böyle bir gündemimiz yok

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca okulların kapanacağı yönünde çıkan bazı haberlere yanıt verdi. Bakan Koca, Bilim Kurulu'nun böyle bir gündemi olmadığını belirterek, " Kurul üyesi bir arkadaşımızın aşının önemini vurgularken seçtiği ifade yanlış anlaşılmış." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, okulların kapanma ihtimalinden söz eden bazı haberlere yanıt verdi. Bakan Koca, haberin yanlış olduğunun altını çizerek, " Kurul üyesi bir arkadaşımızın aşının önemini vurgularken seçtiği ifade yanlış anlaşılmış" dedi.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Okulların kapanması ihtimalinden söz eden bir habere rastladım. Haber yanlıştır. Bilim Kurulumuzun böyle bir gündemi yok. Kurul üyesi bir arkadaşımızın aşının önemini vurgularken seçtiği ifade yanlış anlaşılmış. Öğrencilerimize başarı dolu haftalar diliyoruz"

SALGINDA SON DURUM

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı son verilere göre, Türkiye'de son 24 saatte 347 bin 362 Covid-19 testi yapıldı. 23 bin 948 sonuç pozitif çıktı, 201 kişi hayatını kaybetti. İyileşen ve karantina süresi dolan kişi sayısı 26 bin 175 oldu.

Sağlık Bakanı Koca 'Okullar kapanacak' iddiasına yanıt verdi: Böyle bir gündemimiz yok

En az 2 doz aşısını olmuş 18 yaş üzeri nüfusu kapsayan verilere göre Türkiye'de 2. doz aşılama ortalama yüzde 78,39 oldu. 1. doz ortalaması yüzde 89,24 olurken, 1., 2. ve 3. doz aşısını olan vatandaş sayısı toplamda 116 milyon 280 bin 951’e yükseldi.

 

 

Sağlık Bakanı Koca 'Okullar kapanacak' iddiasına yanıt verdi: Böyle bir gündemimiz yok ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Okul Bilim Kurulu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.