Sağlık Bakanı Koca duyurdu: İki sınır kapısı ve havalimanında daha aşılama başlıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs ile mücadelede en etkili silah olan aşılar ile ilgili sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı. Bakan Koca, iki sınır kapısı ve havalimanında daha aşılamanın pazartesi başlayacağını ifade ederek, "Sayılar artacak." açıklamasında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından aşılama ile ilgili önemli bir duyuruda bulundu. 

İKİ SINIR KAPIMIZ VE 2 HAVALİMANINDA AŞI HİZMETİ BAŞLIYOR

Bakan Koca Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Havalimanları ve sınır kapılarımızda aşı. 48 havalimanından 38'inde yurt dışından gelen vatandaşlarımıza 1. veya 2. doz aşı hizmeti sunuyoruz. 4 ilimizdeki kara sınır kapılarında şu an aşı hizmeti var. İki sınır kapımız ve 2 havalimanında aşı pazartesi başlıyor. Sayılar artacak." ifadelerini kullandı..

Sağlık Bakanı Koca duyurdu: İki sınır kapısı ve havalimanında daha aşılama başlıyor! ile ilgili etiketler Fahrettin Koca aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.