Sağlık Bakanı Koca 2022'nin ilk bebeğini paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2022'nin ilk bebeğinin ailesiyle görüştü. Bakan Koca, görüşme videosunu sosyal medyada paylaşırken, 2650 gram doğan kız bebeğe Umut Eliz adı verildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Üsküdar'daki İstanbul Sağlık Müdürlüğü Anadolu Komuta Kontrol Merkezin'e giderek yeni yıla sağlık çalışanlarıyla birlikte girdi. Koca, 112 Ambulans çalışanları telsizden seslenerek yeni yıllarını kutladı. Sağlık Bakanı Koca, Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yeni yılın ilk bebeği olan Umut Eliz bebeğin ailesini tablet üzerinden görüntülü arayarak tebrik etti. Umut Eliz bebeğin ailesi Haşim ve Aysun Şengör Bakan Koca'ya teşekkür etti.

Bakan Koca,112 Komuta telsizinden sağlık personellerine seslenerek, "Beni sesimden tanıdığınızı düşünüyorum. Siz değerli 112 çalışanlarımızla birlikte tüm sağlık çalışanlarımıza mutlu yıllar ve iyi mesailer diliyorum. 2022'nin huzurlu, mutlu ve güvenli bir yıl olmasını temenni ediyorum. Özellikle bugün İstanbul'dan yeni yıla girmenin bir anlamı var. Bildiğiniz gibi son dönem Omicron varyantı ile ilgili yoğun bir gündem var. İstanbul'da beş katına çıkan bir vaka sayısına şahidiz. Vaka sayısının bu kadar yüksek olmasına rağmen hastane yükümüzün aynı oranda olmayıp hatta artmadığını görüyor olmamız sevindirici olan bir durum. Yeni yılın özellikle sağlık çalışanlarım açısından daha huzurlu daha güvenilir ve hasta-hekim ilişkisinin hizmet ortamının daha güvenilir verildiği bir yıl olmasını temenni ediyorum. Hepinize mutlu, huzurlu, güvenilir ve daha az yorucu bir yıl diliyorum." dedi.


YENİ YILIN İLK BEBEĞİNİN AİLESİNİ TEBRİK ETTİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2022'nin ilk bebeğinin ailesiyle görüştüğü videoyu sosyal medyada paylaştı.

Bakan Koca, "Yeni yılla gelen ilk güzellik" başlığıyla paylaştığı videoya, "Doğan ilk bebeğin ailesini sizler adına kutluyoruz. Allah analı babalı büyütsün." notunu düştü. Aileyi kutlayan Bakan Koca, pandemi koşulları nedeniyle videolu görüşme yaptıklarını söyledi. 2650 gram doğan kız bebeğe Umut Eliz adı verildi.

Tablet üzerinden yeni yılın ilk bebeğiyle görüntülü koşan Bakan Koca "Gözünüz aydın, sizleri tebrik ediyorum. Kusura bakmayın bu heyecanınızı yanınıza gelerek bebeği görerek yaşamak isterdim. Ama bildiğiniz gibi pandemi devam ediyor. Özellikle son bir haftadan bu yana yeni varyantın etkisiyle de bulaşın yüksek olduğunu biliyoruz. O yüzden teknolojinin bu marifetinden faydalanarak tebrik edelim istedik." dedi.

Anne Aysun Şengör, Bakan Koca'ya "Çok teşekkür ederiz, Sayın Bakanım. Böyle de olsa sizi görmek çok güze" dedi. Bakan koca anne ve doktordan, bebeğin sağlık durumuyla ilgili bilgiler aldı. Bakan Koca, İstanbul Sağlık Müdürlüğü Anadolu Komuta Kontrol Merkezindeki personelleriyle sohbetin ardından İstanbul'daki hastanelerini gezeceğini öğrenildi.

 

Sağlık Bakanı Koca 2022'nin ilk bebeğini paylaştı ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 2022 yılın ilk bebeği 2022 ilk bebeği
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.