Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Hakan Taşıyan açıklaması!

Uzun süredir hastanede tedavisi süren ve organ nakli olan 48 yaşındaki ses sanatçısı Hakan Taşıyan'ın son durumuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama geldi.

4 Mart'ta bir kadavradan karaciğer nakli, 9 Mart'ta ise kardeşi Sinem Saraçoğlu'ndan böbrek nakli yapılan ünlü ses sanatçısı Hakan Taşıyan, 7 aylık sürecin ardından tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nden taburcu oldu.

Taşıyan'ın son sağlık durumu merak edilirken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama geldi. Koca, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"TABURCU OLDU"

"Değerli ses sanatçısı Hakan Taşıyan dün Ankara Şehir Hastanemizden taburcu oldu. Karaciğer ve böbrek nakli başarıyla tamamlanan Taşıyan’a ve sevenlerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Tedavide emeği geçen hekimlerimizle tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum."

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Hakan Taşıyan açıklaması!

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Hakan Taşıyan açıklaması! ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Organ Nakli hakan taşıyan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.