Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı, ünlü isimler sıraya girdi! İşte koronavirüs aşısı olan ünlü isimler

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin koronavirüs aşısı yapılmaya başlanacağını bildirmesinin ardından ünlü isimler aşı için sıraya girdi. Aşı olan Ezgi Mola, Merve Dizdar, Gülşen, Pınar Altuğ, Bengü, Merve Özbey, Yalın gibi ünlü isimler o anları sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştılar.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, koronavirüs aşı programında bir grubun daha aşılanmasına başlandığını açıkladı.

Bakan Koca, "Müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri yarından itibaren aşı olmaya başlayabilecekler. Her geçen gün yeni meslek ve yaş grupları eklenerek ülkemizi en kısa sürede salgın gündeminden çıkaracağız. Bu güce güvenin." ifadelerini kullandı.


AŞI OLDUKLARI ANLARI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR

Bakan Koca'nın açıklamalarının ardından sanat dünyasının ünlü isimleri aşı olmak için sıraya girdi. Koronavirüs aşısı olan bazı ünlü isimler sosyal medya hesaplarından o anları takipçileriyle paylaştı.


Geçtiğimiz aylarda ilk kez anne olmanın sevincini yaşayan şarkıcı Merve Özbey, aşı olduğu anların fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak altına; ''Sükür aşı olabildim. Storylerde de söylemiştim ama buradan da paylaşmış olayım. Bunca zamandır canla başla çalısan sağlık personelimize( inanılmaz güler yüzlüler) ve @tc_sagik_bakanligi calışanlarımıza ve @drfahrettinkoca çok teşekkürler. Sistem çok iyi ilerliyor... dilerim bekleyen herkes bir an önce aşıya kavuşur.'' notunu düştü.

Merve Özbey


Bakan Koca'nın müzisyenlerin koronavirüs aşısı olabileceklerini açıklamasının ardından harekete geçen ilk isimlerden biri de şarkıcı Gülşen oldu. Aşı olduğu anların videosunu sosyal medya üzerinden paylaşan Gülşen, altına şu notu düştü; ''Devlet aşı gruplandırmasıyla müzisyen kimliğimin bana sunduğu imkanlar çerçevesinde bugün aşımı oldum. Darısı tüm çalışma arkadaşlarımızın, tüm halkımızın ve aslında bütün dünyanın başına. Umarım ışık görünmüştür ve bu zor günler artık bitmek üzeredir. 1,5 yıldır devam eden, müziğin, tiyatroların sustuğu, hiç bir sanat dalının icra edilemediği hatta yok sayıldığı, bu yolda emek veren hiç kimsenin hiç bir yardım görmeden bu günlere geldiği (ya da ne yazık ki gelemediği) sonuçları en ağır, en karanlık tablo bizimkisi. Bir an evvel yaraların sarılması için, ( bunu tüm sektörümüz adına söylüyorum) çıkardığımız seslerimizin duyulduğunu, işlerimizin başına dönebileceğimizi bilmeye çok ihtiyacımız var. Seyircilerimize, ait olduğumuz sahnelerimize kavuşmak için gün sayıyoruz. İnanıyorum ki çok az kaldı. Şifa olsun, çok güzel olsun her şey. @saglikbakanligi @drfahrettinkoca''

Gülşen

2018 yılında iş insanı Selim Selimoğlu ile dünyaevine giren ve ikinci kez anne olmak için gün sayan şarkıcı Bengü, aşı olduğu anları paylaşarak şu açıklamayı yaptı; ''Sağlık Bakanlığı’mızın aşı programında müzisyenlerin de aşılanmaya başlamasıyla birlikte, bugün ben de aşımı oldum...Öncelikle, tüm müzisyen dostlarımın, tüm sektörümüzün ve tabi ki tüm halkımızın aşısına kavuşması dileğimle. Umarım uzun zamandır büyük zorluklarla ayakta kalmaya çalışan sanat, etkinlik ve müzik sektörü de tez zamanda eski günlerine kavuşur... Sahnesine müziğine ve dinleyicisine aşık olan bizler de bir an önce ait olduğumuz yere; sahnelerimize dönebiliriz... Ve Aşı sırasının bana gelmesiyle bir ikinci mutluluk sebebim de şu an 18 haftalık gebe oluşum... Bu konuda çok soru aldığım için de çok kıymetli hekimlerimize danısarak başta sevgili doktorumuz @prof.dr.ferhatcekmez den de edindiğim bilgilerimi sizlerle paylaşmak isterim... Herkes gibi biz gebelerin de aşılanmasi cok önemli...Özellikle 3.ay bittikten sonra corona virus aşılarindan herhangi birini güvenle yaptirabiliriz. Gebelikte bagisiklik sistemimiz de biraz baskilandigi icin aşı olmak cok daha onemli hale gelmektedir. Vucudumuzda olusan antikorlar bebegimize de gececegi icin bebeklerimiz de dogduklarinda korona viruse karsi dogal bagisiklik kazanmis olacaklar. Asi ile hem kendimizi hem bebeklerimizi korumus olacagiz.... Devletimize, Sağlık Bakanlığı’mıza, ve tüm sağlık çalısanlarına sonsuz sevgıler; ve teşekkürler. Oğluma ve bana şifa olsun inşallah....''

Bengü

Güzelbahçe Devlet Hastanesi’nde koronavirüs aşısı olan 46 yaşındaki oyuncu Ayça Bingöl fotoğrafını “Sonunda” notuyla Instagram hesabının hikaye bölümünden takipçileriyle paylaştı.

Ayça Bingöl

Koronavirüs aşısı yaptıran bir diğer isim ise şarkıcı Yalın oldu. 41 yaşındaki müzisyen aşı olduğu anları paylaşarak şu ifadeleri kullandı; “Aşımı oldum… Müzisyenlerin aşılanabilmesi için emek veren herkese teşekkür ederim. En kısa zamanda herkesin aşıya ulaşabilmesi umuduyla…”

Yalın

Oyuncu Hazar Ergüçlü aşı yaptırdıktan sonra çekilen fotoğrafını Instagram'dan “Aşılandım” notuyla paylaştı.

Hazar Ergüçlü

Sadakatsiz dizisiyle izleyiciyle buluşan Şevval Sam ile Metin Tekin’in oğlu Tarık Emir Tekin, aşı olduğu anları ''Aşı olalım'' notuyla yayınladı.

 Tarık Emir Tekin


Oyuncu Nejat İşler de önceki gün Nişantaşı’ndaki özel bir hastanede koronavirüs aşısı yaptırdı. Yıllardır Bodrum’da yaşayan ve aşı olmak için İstanbul’a dönen İşler, “Sıram geldi, aşımı yaptırdım. Şimdilik buralardayım, daha işler güçler var. Aşı karşıtlığını saçma buluyorum” şeklinde konuştu.

Nejat İşler

Nejat işler ile aynı hastanede koronavirüs aşısı olan oyuncu Celil Nalçakan, “Yerinde bir uygulama. Set ortamında ne kadar korunursak korunalım bir şey olabilir. İnşallah tez zamanda herkes aşısını olur da bu hastalıktan kurtuluruz.” açıklamasını yaptı.

Celil Nalçakan

TRT'nin büyük bir ilgiyle izlenen 'Masumlar Apartmanı' dizisinde iki kız kardeşi canlandıran 34 yaşındaki oyuncu Merve Dizdar ile 38 yaşındaki oyuncu Ezgi Mola da koronavirüs aşısı oldu. Ezgi Mola aşı olduğu anları paylaştığı fotoğrafına "İğne gerginliği" notunu düşerken, Merve Dizdar ise, "Mutlu son" ifadelerini kullandı.

Merve Dizdar - Ezgi Mola

Şarkıcı Aynur Aydın, koronavirüs aşısı olduğu paylaşımına “Ben de aşımı oldum. Hepimizin aşılarının tamamlandığı günü sabırsızlıkla bekliyorum” notunu düştü.

Aynur Aydın

Gülben Ergen, aşı yapılırken çektiği videosuna "Gelsin antikorlar, başlasın konserler" açıklamasını düştü. 

Gülben Ergen

46 yaşındaki Oyuncu Pınar Altuğ da o anları '1. doz tamam' notuyla paylaştı. 

Pınar Altuğ

Nişantaşı sokaklarında görüntülenen oyuncu Bade İşçil, Sağlık Bakanlığı'nın sanatçıları aşı takvimine eklediğini ancak henüz kendisine aşı çıkmadığını söyleyerek, "Acaba ben oyuncu değil miyim? Şüpheye düştüm" açıklamasında bulunarak gönül rahatlığıya setlere dönebileceklerini ekledi:

''Bizim sektöre aşı çıktı ama bana henüz çıkmadı. Her gün Sağlık Bakanlığı'nın sistemine girip bakıyorum. Acaba ben oyuncu değil miyim? Bana henüz piyango vurmadı. Kısmetse, nasipse artık olacağım. Bizim sektörümüz de daha rahatlar insanlar gönül rahatlığıyla setlere gider.''

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı, ünlü isimler sıraya girdi! İşte koronavirüs aşısı olan ünlü isimler - Resim : 14

48 yaşındaki ünlü komedyan Cem Yılmaz, aşı olduktan sonra çekilen karesini sosyal medya hesabından paylaştı: ''Aşımızı olduk. Herkes olsun. Benim toplu aşı oldu biraz ama olsun. Sağlık personeline can feda''


Cem Yılmaz

 

 

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı, ünlü isimler sıraya girdi! İşte koronavirüs aşısı olan ünlü isimler ile ilgili etiketler Bengü Gülşen Yalın Hazar Ergüçlü Merve Özbey Ezgi Mola Aynur Aydın Gülben Ergen Pınar Altuğ Cem Yılmaz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Tarık Emir Tekin merve dizdar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.