Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: 2 can kaybımız, 73 yaralımız var

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sakarya Hendek'te bir havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamaya ilişkin, "85 ambulans, 2 helikopter ambulans, 11 UMKE ekibimiz olay yerinde. 2 can kaybımız, 73 yaralımız var" dedi.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından peş peşe çarpıcı açıklamalar geldi.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: 2 can kaybımız, 73 yaralımız var

"2 CAN KAYBIMIZ, 73 YARALIMIZ VAR"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sakarya Hendek'te bir havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamaya ilişkin paylaşımda bulundu. Bakan Koca, "Sakarya Hendek’te, şehrin uzağındaki havai fişek fabrikasında bir patlama oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla süreci yakından takip etmek için birazdan olay yerinde olacağız. 85 ambulans, 2 helikopter ambulans, 11 UMKE ekibimiz olay yerinde. 2 can kaybımız, 73 yaralımız var" dedi.

 

 

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: 2 can kaybımız, 73 yaralımız var ile ilgili etiketler Hendek Sakarya patlama Yangın havai fişek fabrikası
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.