Sağlık Bakanı az önce açıkladı: Sigara satışında önemli değişiklik!

CNN Türk'te Hakan Çelik'in konuğu olan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, sigara konusundaki yeni tedbirleri açıkladı.

akdag-cnn2

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Pakistan ziyareti sırasında gazeteci Nazlı Çelik'in sigara paketini alarak, sigarayı bırakma sözü verdirdiğini hatırlatan Hakan Çelik'e, bu konuda en büyük yardımcılarının Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu belirten Bakan Akdağ, "Yeni tedbirler alıyoruz. Artık marka görünmeyecek. Marketlerde kasaya geldiğinizde, o son noktada sigara satışı yapılıyor açık olarak. Bunu değiştiriyoruz; artık kasada sigaralar olmayacak. Sigaraları sigara kutularına, dolaplara sokacağız." dedi.

Sigaraya yeni bir zammmın söz konusu olmadığını belirten Akdağ, "Türkiye'de sigarada vergiler gerektiği düzeyde yüksek. Bu konuda yeni bir çalışma yok." diye konuştu.

"3 KİLO VEREBİLDİM"

Hakan Çelik'in 4 ayda 10 kilo vereceğine dair söz verdiğini hatırlatması üzerine Bakan Akdağ, "Bu soruyu sormasanız olmaz mıydı? 3,5 kilo verebildim ama bir kısmını geri aldım. Şu an 3 kilo vermiş durumdayım. Sözüm söz, bu kiloyu vereceğim. Günde 10 bin adım atabilsem bu kiloyu vereceğim ama çok fazla ofis çalışması yapıyorum. Maalesef geç saatte yemek yiyorum evde. Bunu asla yapmamak lazım." dedi.

Sağlık Bakanı az önce açıkladı: Sigara satışında önemli değişiklik! ile ilgili etiketler Recep Akdağ hakan çelik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.