Sağanak yağış Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın köyünü de vurdu

Rize'de etkili olan sağanak yağış saatlerdir sürüyor. Etkili yağış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın köyünde de hasar meydana getirdi.

Rize'de etkili olan sağanak yağış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın köyünde de hasar meydana getirdi.

Rize'nin Güneysu ilçesine bağlı Ulucami Mahallesi'nde etkili olan sağanak nedeniyle birçok yerde heyelan meydana geldi. Yollar su ve çamur şelalesine dönerken, yağışın halen sürdüğü belirtiliyor.

 

KÖY YOLARI ULAŞIMA KAPANDI

Öte yandan Karadeniz sahil yolunda da yer yer oluşan su birikintileri nedeniyle sürücüler hareket etmekte zorlandı. Çayeli ilçesine bağlı Derecik köyünde de meydana gelen heyelan nedeniyle birçok köy yolu ulaşıma kapandı.

Selden kaçan 3 kişi saklandıkları yerde mahsur kaldı. Derecik köyüne çıkmak isteyen kamyonet yolun ortasında kalarak hareket edemediğinden bölgeye gelen itfaiye yardımı ile halatla çekilerek kurtarıldı. Yolların heyelan nedeniyle kapanmasından ötürü köylere ulaşım sağlanamıyor.

Sağanak yağış Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın köyünü de vurdu ile ilgili etiketler Rize Recep Tayyip Erdoğan Güneysu sağanak Ulucami mahallesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.