Sağanak, kar, çığ! Meteoroloji o bölgeleri uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın bir çok bölgede sağanak yağış beklendiğini açıkladı. Son dakika açıklamasında bazı bölgelerde ise kar ve karla karışık yağmur beklendiği belirtilirken, özellikle Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsü bulunan bölgelerde çığ tehlikesine dikkat çekildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, ülke genelinin yarın akşam saatlerine kadar parçalı ve çok bulutlu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Çanakkale ve Sakarya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı öngörülüyor.

İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in yüksek kesimlerinin dik yamaçları ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda, yüksek kar örtüsünün bulunduğu yerlerde çığ tehlikesi bulunuyor.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın, genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege'de kuvvetli eseceği öngörülüyor.

Sağanak, kar, çığ! Meteoroloji o bölgeleri uyardı ile ilgili etiketler Meteoroloji Meteoroloji Genel Müdürlüğü Sağanak Yağış kar Yağmur çığ Doğu Anadolu Güneydoğu Anadolu Karadeniz kar örtüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.