Sağanak dereyi taşırdı, 2 çocuk öldü

Tekirdağ'da etkili olan sağanak yağış Ergene bölgesindeki dereyi taşırdı. Derenin taşması sonucu iki çocuk sulara kapıldı. Arama sonrasında baygın halde bulunan çocuklar hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde sağanak nedeniyle derenin taşmasıyla suya kapılan Barış Önder (14) ile Mustafa Aslan (14), hayatını kaybetti.

Acı olay Ergene ilçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesi mezarlığının yakınından geçen dere yatağında meydana geldi. Sağanak sonrası derenin taşmasıyla Barış Önder ile Mustafa Aslan suya kapıldı. Olayı görenlerin ihbarıyla bölgeye, sağlık, polis ve AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sağanak dereyi taşırdı, 2 çocuk öldü

Ekiplerin yaptığı aramada Barış Önder ile Mustafa Aslan, dere içerisinde baygın halde bulundu. Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahaleyi yaptığı çocuklar, Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Durumları ağır olan çocuklar doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

DHA

Sağanak dereyi taşırdı, 2 çocuk öldü ile ilgili etiketler Tekirdağ sağanak dere taştı 2 çocuk öldü
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.