'Murat Karayılan 'Kaçanı vurun' talimatı verdi'

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan'ın en yakınında yer alan teröristlerden birisi, kaçarak itirafçı oldu. Terörist, ilk ifadesinde Karayılan'ın 'Örgütten kaçanları vurun' talimatı verdiğini söyledi.

Türk Silahlı Kuvvetleri art arda yaptığı operasyonlar ile terör örgütü PKK'nın belini büktü. Uzun yıllardır çözülmenin yaşandığı örgütte teröristler kaçmaya devam ediyor.

TERÖRİSTLER TALİMATLARI DİNLEMİYOR

Terörist elebaşı Murat Karayılan'a çok yakın görev alan bir teröristin de kaçarak teslim oldu. İfadesinde örgütten kaçışların engellenemediğini anlatan terörist, İHA destekli hava harekatları nedeniyle örgütün çok zor durumda olduğunu, gizlendikleri yerlerden dışarı çıkamayan teröristlerin artık talimat da dinlememeye başladığını söyledi.

KARAYILAN İNFAZ TALİMATI VERDİ

Sabah'ta yer alan habere göre; Güvenlik kaynakları ise terörist elebaşı Murat Karayılan'ın infaz talimatları verdiği ve bu durumun da örgütte ayrı bir sorun yarattığını tespit ettiklerini belirtti.

İNFAZ NEDENİYLE TERÖRİSTLER KAÇMAKTAN KORKUYOR

Elebaşının, "Örgütten kaçanların görüldükleri yerde vurulması" için talimat verdiği, birçok teröristin bu nedenle teslim olmaktan korktuğu buna rağmen son dönemde örgütten kaçmak isteyen birçok teröristin olduğu teyit edildi.

TSK'nın operasyonları nedeniyle kaçacak yer arayan alt kadrodaki teröristlerde moral bozukluğuna neden olduğu ve daha rahat şartlarda yaşayan sözde örgüt yöneticileriyle aralarındaki anlaşmazlığın terör örgütü içindeki çözülmelere neden olduğu kaydedildi.

'Murat Karayılan 'Kaçanı vurun' talimatı verdi' ile ilgili etiketler PKK Murat Karayılan terör terörist itiraf
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.