Safiye Soyman, Seda Sayan'ın Miami'deki evini paylaştı

Şarkıcı Safiye Soyman, yakın dostu Seda Sayan ile Amerika'ya gitti. Sayan'ın davetlisi olarak Miami'ye giden ve tatilden keyifli anlarını takipçileriyle paylaşan 60 yaşındaki şarkıcı, son olarak arkadaşının evinini balkonunda çektiği videoyu yayınladı.

Türk müziğinin sevilen iki ismi Safiye Soyman yakın arkadaşı Seda Sayan ile Amerika-Miami'ye tatile gitti. Sayan'ın davetlisi olarak Amerika'ya giden Soyman, tatilden eğlenceli anları sevenleriyle paylaştı.

Safiye Soyman, Seda Sayan'ın Miami'deki evini paylaştı


''BİR TARAFI OKYANUSA, BİR TARAFI GÖLE BAKIYOR''

Safiye Soyman'ı Miami'deki evine davet eden Sayan, arkadaşına okyanus turu yaptırdı. Tatilden eğlenceli anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Soyman, 'Bir yıllık deşarj oluyorum. İnşallah döndüğümüzde sahnelerimiz açılır. Burası sevgili Seda'cığımın 10 yıldır gelemediğim evi... 32. kat rezidans, bir tarafı okyanusa bir tarafı da göle bakıyor' ifadelerini kullandı. Amerika'yı yeniden keşfeden ikili bir süre daha orada kalacak.

Türkiye'nin emlak zenginlerinden olan Seda Sayan geçtiğimiz günlerde 4 milyon dolara Büyükdere'den Boğaz'a nazır bir villa almıştı. İddialara göre ünlü sanatçının İstanbul'da 30 dairesi, Bodrum'da 3 villası Miami'de ve Londra'da bir evi var.

Safiye Soyman, Seda Sayan'ın Miami'deki evini paylaştı - Resim : 3

 

Safiye Soyman, Seda Sayan'ın Miami'deki evini paylaştı ile ilgili etiketler Seda Sayan Safiye Soyman Miami tatil

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.