Safiye İnci tutuklandı mı? Atatürk'e hakaret etti sonra özür diledi izle!

Safiye İnci Atatürk'e hakaret ettiği video sosyal medyada büyük tepki topladı. Anıtkabir'de çektiği videoda Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci hakkında soruşturma başlatıldı. Safiye İnci'nin tutuklanıp tutuklanmadığı merak ediliyor. Anıtkabir'de çektiği videoda Atatürk'e hakaret eden provokatör Safiye İnci bir süre sonra özür videosu yayınladı...Peki Safiye İnci tutuklandı mı? Safiye İnci Atatürk'e hakaret ettiği video için özür diledi izle! Detaylar haberimizde...

Safiye İnci tutuklandı mı? Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci hakkında soruşturma başlatıldı. Anıtkabir'de çektiği video sonrası Safiye İnci özür videosu yayınlandı. Soruşturma başlatılmasının ardından gözaltına alınan İnci, emniyet müdürlüğünde alınacak ifadesinin ardından adliyeye sevk edilecek.Peki Safiye İnci tutuklandı mı? Safiye İnci Atatürk'e hakaret ettiği video için özür diledi izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Safiye İnci tutuklandı mı? Atatürk'e hakaret etti sonra özür diledi izle!

Anıtkabir'de Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiğine dair video görüntüsü sosyal medyada yer alan Safiye İnci Ankara Demetevler'de yakalanarak gözaltına alındı. İnci, emniyet müdürlüğünde alınacak ifadesinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamada da, Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret ettiği görüntüsü sosyal medyada yer alan kişiyle ilgili Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından soruşturma başlatıldığı bildirilmişti.

Anıtkabir ziyaretinde çektiği videoda Atatürk’e ağır hakaretlerde bulunan ve sosyal medyada büyük tepki toplayan Safiye İnci adlı genç kız dün gözaltına alındı.

Savcılıktan yapılan açıklamada, “Anıtkabir’de Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret ettiği video görüntüsü sosyal medyada yer alan şahıs ile ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Basın suçları soruşturma bürosu tarafından soruşturma başlatılmıştır. Şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi.

Safiye İnci bugün de savcılık tarafından tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Provakasyon için çekildiği alenen belli olan video büyük tepkiye neden oldu. Twitter'da #SafiyeİnciTutuklansın başlığı ilk sıraya yerleşti.

Vatandaşlar büyük bir provokasyona neden olan kadının tutuklanmasını istedi.

UTANMADAN ÖZÜR DİLEDİ...
Bir süre sonra İnci tarafından ikinci bir video sosyal medyaya düştü. Bu videoda ise İnci videoyu bir kişiye tepki nedeniyle çektiğini onun da bu videoyu yayınladığını söyleyerek utanmadan özür diledi.

 

Safiye İnci tutuklandı mı? Atatürk'e hakaret etti sonra özür diledi izle! ile ilgili etiketler Atatürk safiye inci tutuklandı mı hakaret etti özür diledi izle
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.