Safiye İnci kimdir? Atatürk'e hakaret videosu | Ne dedi? İzle!

Anıtkabir'in önünde Atatürk'e hakaret ettiği videoyu internette paylaşan Safiye İnci, sosyal medyada büyük tepki aldı. "SafiyeİnciTutuklansın" başlığıyla yüzlerce kişinin protesto ederek tutuklanmasını istediği Safiye İnci kimdir? Atatürk'e hakaret videosu | Ne dedi? İzle! Ayrıntılar haberimizde...

Anıtkabir'in önünde çektiği video ile Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci, sosyal medyada infiale neden oldu. Twitter'da binlerce mesaj atarak İnci'nin tutuklanmasını isteyen vatandaşlar SafiyeinciTutuklansın başlığı ile protestolarını paylaştı. Safiye İnci kimdir? Atatürk'e hakaret videosu | Ne dedi? İzle! Olayın ayrıntılarını ve tepki mesajlarını haberimizde derledik.

Safiye İnci kimdir? Atatürk'e hakaret videosu | Ne dedi? İzle!

ATATÜRK'E HAKARET Mİ ETTİ? NE DEDİ? İŞTE TEPKİLER!
Safiye İnci adlı bir provakatör tarafından Anıtkabir'de çekilen video büyük tepki gördü.

Videoda Mustafa Kemal Atatürk'e hakaretler yağdıran Safiye İnci isimli kadının Cumhurbaşkanı Eroğan'ı ise övdüğü görülüyor.

 Provakasyon için çekildiği alenen belli olan video büyük tepkiye neden oldu. Twitter'da SafiyeİnciTutuklansın başlığı ilk sıraya yerleşti. Vatandaşlar büyük bir provakasyona neden olan kadının tutuklanmasını istedi.

  ÖZÜR DİLEDİ
Bir süre sonra İnci tarafından ikinci bir video sosyal medyaya düştü. Bu videoda ise İnci videoyu bir kişiye tepki nedeniyle çektiğini onun da videoyu yayınladığını söyleyerek özür diledi.  

SAFİYE İNCİ KİMDİR?
Safiye İnci adındaki kara çarşaf giymiş bir kullanıcı, Anıtkabir'in önünde büyük önder Atatürk'e hakaret ettiği videoyu sosyal medyada paylaştı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk hakkında daha önce de gerek televizyonlar da gerekse bu olay gibi birçok münferit hadise yaşandığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü hızla harekete geçerek Savcılıkla birlikte sanıklar hakkında işlem yaptığı öğrenildi. Safiye İnci hakkında savcılığın ve polisin harekete geçmesi için sosyal medyada çok sayıda mesaj gönderildi.

 

Safiye İnci kimdir? Atatürk'e hakaret videosu | Ne dedi? İzle! ile ilgili etiketler Atatürk hakaret safiye inci video izle kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.