Şafak Susamcıoğlu ile Alexandra Lisa arasında sular durulmuyor

Eskıdjı Müzayede’nin sahibi Dikran Masis’in kızı Alexandra Lisa, imalatçı eşi Şafak Susamcıoğlu ile boşanıyor. Dava sürerken damat Susamcıoğlu, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek eşi Alexandra, kardeşi Cem Masis ve kayınpederi Dikran Masis hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Damat Susamcıoğlu'nun, karısının halası Nadya Balyan hakkında da polise şikayette bulunduğu ortaya çıktı.

Ünlü müzayedeci Dikran Masis'in damadı Şafak Susamcıoğlu, savcılığa başvurarak karısı ve ailesi hakkında korkunç iddialarda bulunmuştu.


''OĞLUMUZA İÇKİ İÇİRİP,  YÜZÜNE ESRAR DUMANI ÜFLÜYOR''

Sabah Gazetesi'nden Ceyhan Torlak'ın haberine göre; Damat Susamcıoğlu, "Karım, 4 yaşındaki oğlumuza içki içiriyor, yüzüne esrar dumanı üflüyor. Kayınpederim ise kızının uyuşturucuyla ilgili olaylarını mahkemede anlatırsam beni öldürmekle tehdit etti" demişti.

Şafak Susamcıoğlu ile Alexandra Lisa arasında sular durulmuyor

''SIRLARIMIZI ANLATMA''

Damat Susamcıoğlu'nun, karısının halası Nadya Balyan hakkında da polise şikayette bulunduğu ortaya çıktı.

Susamcıoğlu polise verdiği ifadede "Nadya Hanım, boşanırken hiçbir şekilde maddi ve manevi talepte bulunmamamı, aile sırları ve ticari ilişkileri anlatmamamı söyledi. Eğer konuşursam kayınpederimin beni yaşatmayacağını belirterek tehdit etti" dedi.

Şafak Susamcıoğlu ile Alexandra Lisa arasında sular durulmuyor ile ilgili etiketler Şafak Susamcıoğlu sosyete Alexandra Lisa Eskıdjı Müzayede Dikran Masis Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı boşanma davası Cem Masis
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.