Şafak Sezer'den müjdeli haber: Kutsal Damacana filminin 4'üncüsü geliyor

Şafak Sezer'in başrolünde yer aldığı 'Kutsal Damacana' serisinin dördüncü filmi geliyor... Müzik yapımcısı Polat Yağcı, oyuncu Şafak Sezer ile "Kutsal Damacana 4" filmi için hazırlıklara başladıklarını duyurdu.

İlk filmi 2007 yılında, üçüncüsü ise 2011 yılında sinema severlerle buluşan "Kutsal Damacana" serisinin dördüncüsü için hazırlıklar başladı. Müzik yapımcısı Polat Yağcı, Şafak Sezer ile beraber sinema filmi çekmek için kolları sıvadı.

Şafak Sezer'den müjdeli haber: Kutsal Damacana filminin 4'üncüsü geliyor

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Polat Yağcı’nın yapımcılığını üstlendiği film Şafak Sezer’in başrolünde rol alacağı film “Kutsal Damacana” serisinin 4. filmi olacak.

Projeyi başarılı yönetmen Kamil Çetin yönetecek. Temmuz ayında sete çıkması planlanan “Kutsal Damacana 4” için Şafak Sezer’e partner aranıyor. Fikret’e aşık olacak olan medyum İnci karakteri için arayış sürüyor.

 Şafak Sezer'den müjdeli haber: Kutsal Damacana filminin 4'üncüsü geliyor - Resim : 2

Kutsal Damacana 1 - 20 Aralık 2007

Kutsal Damacana 2: İtmen - 22 Ocak 2010

Kutsal Damacana: Dracoola - 21 Ocak 2011

Kutsal Damacana 4 - Yakında

Şafak Sezer'den müjdeli haber: Kutsal Damacana filminin 4'üncüsü geliyor ile ilgili etiketler Şafak Sezer Kutsal Damacana Kutsal Damacana 4 polat yağcı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.