Şafak Sezer imdat diledi: 6 Saattir Yoldayız, yardım edin!

Şafak Sezer, kar yağışı nedeniyle yolda kalında sosyal medya hesabından yardım istedi. 6 saattir yolda olduğunu belirten oyuncuya Niran Ünsal ve Aydemir Akbaş da destek verdi.

İstanbul'da yaşanan kar felaketi sonrası birçok yol tıkandı. Uzun araç kuyruklarının yaşandığı birçok bölgede sürücüler saatlerdir yollarda mahsur kaldı.

Şafak Sezer Yardım İstedi!

Oyuncu Şafak Sezer ise İstanbul İstoç kavşağında mahsur kaldı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Sezer, 6 saattir trafikte olduğunu dile getirdi.

Oyuncu paylaştığı videoda, "İstoç kavşağındayız, Mahmutbey gişelerine yakın. Yaklaşık 6 saattir arabadayız. Allah rızası için sesimizi duyurun. Çoluk çocuk bayanlar var. 6 saattir hiçbirşey kımıldamıyor. Devlet yetkililerine sesleniyorum. Gözünüzü seveyim şurayı açtırın. Rica ediyorum, biliyorum çok yoğun çalışıyorsunuz ama burada da hastalar var." dedi.

Niran Ünsal ve Aydemir Akbaş'tan Destek!

Şafak Sezer'in bu paylaşımı sonrası ise sanatçı dostları Aydemir Akbaş ve Niran Ünsal da kayıtsız kalmadı. Akbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aman Şafak dikkat edin ALLAH yardımcımız olsun. Umarım yetkililer en kısa sürede yardıma yetişir, harekete geçer. @istanbulbuyuksehirbld notunu düşerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne çağrıda bulundu.

Şafak Sezer imdat diledi: 6 Saattir Yoldayız, yardım edin!

Şafak Sezer imdat diledi: 6 Saattir Yoldayız, yardım edin! - Resim : 2

Şafak Sezer imdat diledi: 6 Saattir Yoldayız, yardım edin! ile ilgili etiketler Şafak Sezer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.