Şafak Pekdemir'in Yönetmen Aşkı Evli Çıktı: Cihangir Gecelerinde Yasak Aşk Skandalı...

Televizyoncu Nevşin Mengü’nün kardeşi Burak Mengü ile boşandığı ortaya çıkan ve Yasak Elma dizisinde Zehra karakterine hayat veren Şafak Pekdemir geçtiğimiz gece yönetmen Oğulcan Eren Akay ile Cihangir’de sarmaş dolaş görüntülendi.

Yasak Elma dizisinde skandallar bitmek bilmiyor. Daha öncesinde birçok oyuncunun sansasyonel olaylara imzasını attığı Yasak Elma’da geçtiğimiz sezon Zehra karakterine hayat veren Şafak Pekdemir, Cihangir’de yönetmen Oğulcan Eren Akay ile samimi bir şekilde görüntülenince olanlar oldu.

2018 senesinde avukat Burak Mengü'den boşanan Yasak Elma dizisinin Zehra bu sefer Cihangir’deydi. Saat 03.00 sıralarında bir mekanda Yasak Elma dizisinin ikinci yönetmeni olan Oğulcan Eren Akay ile samimi görüntüler veren Pekdemir'in gecesi oldukça olaylı sona erdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde mekan çıkışında flaşlar ardı ardına patladı.

Şafak Pekdemir'in Yönetmen Aşkı Evli Çıktı: Cihangir Gecelerinde Yasak Aşk Skandalı...

Alkollü olduğu gözlemlenen Pekdemir'in yanındaki gizemli erkek arkadaşı, basın mensuplarına saldırarak küfürler etti. Olaylı gecede alkollü olduğu görülen Pekdemir'in arkadaşı, bir muhabire kafa atarak tekme ile saldırdı. Pekdemir bu esnada bağırarak tarafları teskin ve sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı.

Kısa bir süre sonunda olay yerine geri dönen Pekdemirli, “Herkesten çok özür diliyorum. Bu olayı bu kadar büyütmeye gerek yok. Görüntüleri herkes dilediği gibi kullanabilir. Ama ne olur beni gömmeyin.” dedi.

Şafak Pekdemir'in Yönetmen Aşkı Evli Çıktı: Cihangir Gecelerinde Yasak Aşk Skandalı... - Resim : 2

Akay'ın evli ve çocuğu olduğu iddia edilirken Yasak Elma’dan ayrılan Pekdemir’in kısa bir süre sonra başlayacak Yalancılar ve Mumları dizisinde rol alacağı kaydedildi.

Şafak Pekdemir'in Yönetmen Aşkı Evli Çıktı: Cihangir Gecelerinde Yasak Aşk Skandalı... ile ilgili etiketler Yasak Elma Şafak Pekdemir oğulcan eren akay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.