Şafak Pekdemir kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? Kaç yaşında?

Yasak Elma dizisinin oyuncusu Şafak Pekdemir, eşi Burak Mengü'yü sildi. Sosyal medyada yaptığı değişiklik dikkati çeken Şafak Pekdemir kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? Kaç yaşında? Kiminle evli? Ayrıntılı bilgileri bu haberden okuyabilirsiniz.

Yasak Elma dizisinde Talat Bulut'un kızı Zehra'yı oynayan Şafak Pekdemir, geçen aralık ayında avukat Burak Mengü ile hayatını birleştirmişti. Evlenir evlenmez sosyal medya profiline eşinin soyadını da ekleyen Pekdemir, geçen haftalarda ise Mengü soyadını sildi. Şafak Pekdemir kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? Kaç yaşında? Kiminle evli? Güzel oyuncuyla ilgili bilgileri haberimizde derledik.

Şafak Pekdemir kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? Kaç yaşında?


Yasak Elma dizisinde Talat Bulut'un kızı Zehra'yı oynayan Şafak Pekdemir, geçen aralık ayında avukat Burak Mengü ile hayatını birleştirmişti. Sessiz sedasız nikah masasına oturan ünlü oyuncu, evlendiğini sosyal medyadan ilan etmiş ve eşiyle nikah fotoğrafının altına "Bakayım... Vallahi de evlendim" notunu düşmüştü. Evlenir evlenmez sosyal medya profiline eşinin soyadını da ekleyen Pekdemir, geçen haftalarda ise Mengü soyadını sildi. Ünlü oyuncu aynı zamanda CHP'li Şahin Mengü'nün oğlu ve sunucu Nevşin Mengü'nün de kardeşi olan avukat Burak Mengü'yle mutlu günlerinde çekilen fotoğraflarını da sayfasından kaldırdı.

Şafak Pekdemir kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? Kaç yaşında? - Resim : 2

Medyatava'dan Birsen Altuntaş'ın haberine göre, eşini takipten de çıkan Pekdemir'in görümcesi Nevşin Mengü, kayınpederi Şahin Mengü ve kayınvalidesi Figen Mengü'yü hâlâ takip etmesi ise dikkat çekti. Geçen aylarda kaçırıldığı iddiasıyla gündeme gelen Burak Mengü'nün de ünlü oyuncuyu takip etmediği görüldü. Boşanma aşamasında olup olmadığı merak konusu olan Şafak Pekdemir, konuyla ilgili sorumuz üzerine basın danışmanı aracılığıyla özel hayatı hakkında bilgi paylaşmak istemediğini iletti. Şafak Pekdemir, bu hafta sonu FOX'ta pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinin çekimlerine başladı.

Şafak Pekdemir kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? Kaç yaşında? - Resim : 3

ŞAFAK PEKDEMİR KİMDİR?
Şafak Pekdemir Mengü 19 Haziran 1988, İstanbul doğumlu Türk oyuncudur. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur.

Şafak Pekdemir kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? Kaç yaşında? - Resim : 4

Filmografi
Televizyon
2010 Türk Malı Zehra
2011 Şüphe Aslı Demircan
2012 Leyla ile Mecnun Nisan
2015 Asla Vazgeçmem İclal Demirer Kozan
2018- Yasak Elma Zehra

Sinema
2017 Deli aşk
2009 Sadist
2014 İncir Reçeli 2 Gizem

Tiyatro
2009 Tersine Dünya
2010 Savaş Ve Barış

Şafak Pekdemir kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Şafak Pekdemir kimdir nereli kaç yaşında kiminle evli ne iş yapıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.