Şafak Mahmuyazıcıoğlu'nun vefatıyla zor günler geçiren Ece Erken ekranlara dönecek mi?

25 Ocak'ta uğradığı silahlı saldırı sonucu avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden ünlü sunucu Ece Erken günler sonra, annesi Nurhan Sepici ve Serkan Uçar ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Eymen ile birlikte görüntülendi. Eşinin ölümü nedeniyle zor günler geçiren ünlü sunucu ekrana dönüp dönmeyeceği hakkında konuştu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ani vefatıyla yıkılan ve zor günler geçiren Ece Erken, oğlu ve annesiyle birlikte alışveriş merkezi çıkışı aracını beklerken görüntülendi.

Şafak Mahmuyazıcıoğlu'nun vefatıyla zor günler geçiren Ece Erken ekranlara dönecek mi?


Geçtiğimiz yaz Çeşme'de sürpriz bir nikahla hayatını birleştirdiği ve henüz 7 aylık evliyken silahlı saldırı sonucu kaybettiği 42 yaşındaki iki çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesiyle dünyası başına yıkılan Ece Erken günler sonra ortaya çıktı.

Şafak Mahmuyazıcıoğlu'nun vefatıyla zor günler geçiren Ece Erken ekranlara dönecek mi? - Resim : 2


Ünlü sunucu önceki gün oğlu Eymen ve annesi Nurhan Serpici ile birlikte Vadistanbul’da görüntülendi. Alışveriş merkezinde yemek yiyen aile, daha sonra ise alışveriş yaptı.


''DİNLENMEYE İHTİYACIM VAR''

Alışveriş merkezinin çıkışında aracının getirilmesini beklerken görüntülenen Ece Erken, kendisine yöneltilen “Yeniden ekranlara dönmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna cevap verdi. Erken, “Şu an öyle bir düşüncem yok. Dinlenmeye ihtiyacım var” dedi.


Ece Erken (43) ile uzun süredir aşk yaşayan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Haziran 2021'de Çeşme'de nikâh masasına oturmuştu. Sürpriz bir kararla evlenen ikili güzel haberi, 'Herkese selam. Biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize, sonra dostlarımıza, sevenlere, yanımızda olan herkese teşekkür ederiz” mesajıyla sosyal medya üzerinden duyurmuştu.

 

Şafak Mahmuyazıcıoğlu'nun vefatıyla zor günler geçiren Ece Erken ekranlara dönecek mi? ile ilgili etiketler Ece Erken şafak mahmutyazıcıoğlu Nurhan Sepici Eymen Uçar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.