Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatıyla yıkılan Ece Erken'in sağlık durumu hakkında korkutan açıklama

7 ay önce hayatını birleştirdiği avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatıyla tarifiz bir acı yaşayan ünlü sunucu Ece Erken'in sağlık durumuyla alakalı 'Söylemezsem Olmaz' programında şoke eden bir açıklama yapıldı. Programın sunucularından Seren Serengil, Ece Erken'in son durumu hakkında bilgi vererek, ''İçtiği ilaçlar yüzünden doktoru 'kalbi durabilir' dedi'' ifadelerini kullandı.

Beyaz TV'de Bircan Bali, Arto Dalga ve Seren Serengil’in sunumuyla ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programında, 42 yaşındaki avukat ve Beşiktaş'ın eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti ve eşi Ece Erken'in son durumu hakkında çarpıcı yorumlar yapıldı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatıyla yıkılan Ece Erken'in sağlık durumu hakkında korkutan açıklama


''KOCASININ ÖLÜMÜNÜ HABERLERDE CANLI CANLI İZLEDİ''

Programın sunucularından Seren Serengil, "Şüpheliler yakalandıktan sonra Ece biraz sakinleşti. Korkunç bir şey. Bir kadın düşünün, kocasının ölümünü haberlerde canlı canlı izledi. Bu cinayetin tasarlandığı çok net ortada. Sürekli adres değişikliği yapmışlar. Emniyet bir kişi hariç hepsini eş zamanlı yakaladı. Adalet sistemi çalışıyor. O da yakalandığı zaman tamamen iş çözümlenecek" dedi.


Ünlü sunucu açıklamalarının devamında ise "İnsan kocasının ölümünü seyreder mi? Bu konunun muhatabı Şafak da değil. Avukat sıfatıyla olayın içerisinde. Adamla derdin varsa avukatını neden vuruyorsun? 65 bin TL konusu değil, arkasında başka şeyler var. 65 bin TL'yi paylaşmak için o kadar insan oraya gitmezler" ifadelerini kullandı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatıyla yıkılan Ece Erken'in sağlık durumu hakkında korkutan açıklama - Resim : 2

''ECE O KADAR ÇOK İLAÇ İÇİYOR Kİ...''

Serengil yakın dostu Ece Erken'in son sağlık durumuyla da ilgili açıklamalarda bulundu. Erken'in kendine gelmemek için çok ilaç içtiğini ve içtiği ilaçlar yüzünden kalbinin durabileceğini söyledi. Serengil, Erken'in son sağlık durumuyla ilgili şu bilgileri verdi: "Ece hiç kendinde değil. Şüpheliler yakalandıktan sonra Instagram paylaşımı yapabilecek gücü kendinde bulabildi. Hiç hali yok. O kadar çok ilaç içiyor ki kendine gelmemek için. Hatta doktoru 'Uykusunda kalbi durur! Bunu asla kullanmayacak' diye uyardı. Uyanmak istemiyor, hatırlamak istemiyor. O kadar kötü durumda. Evde her gün dua okutturuyor. Elinden eşinin fotoğrafı düşmüyor. Ece'yi zor bir süreç bekliyor. Allah sabır versin."

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatıyla yıkılan Ece Erken'in sağlık durumu hakkında korkutan açıklama - Resim : 3

Bircan Bali ise "Vurulma anını saatlerce yakınlaştırıp yakınlaştırıp izledim. Orası kalabalık, bu cesaret korkunç bir şey. Koridor insan dolu. Bu gözü dönmüş ve tasarlanmış cinayet. Başka hiçbir açıklaması yok" açıklamasını yaptı.

 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatıyla yıkılan Ece Erken'in sağlık durumu hakkında korkutan açıklama ile ilgili etiketler Ece Erken Seren Serengil Bircan Bali Söylemezsem Olmaz şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.