Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatının ardından Ece Erken'den flaş hamle

Ünlü sunucu Ece Erken, 7 ay önce evlendiği avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ani vefatıyla sarsıldı. Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun acı haberiyle yıkılan Ece Erken yaşanan kan dondurucu olayın arından kendisine gelen olumsuz mesaj ve yorumlar üzerine milyonlarca takipçisinin bulunduğu Instagram hesabını kapattı.

Bakırköy’de dün gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Beşiktaş eski yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi sunucu Ece Erken acı haberle kahroldu. Eşinin ölüm haberini alır almaz hastaneye koşan Ece Erken'den o saatten sonra haber alınamamıştı. Ece Erken'in son durumu sevenleri tarafından merak edilmişti.

Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali, yakın dostu olan Ece Erken'in annesi Nurhan Serpici ile görüştüğünü, Ece Erken'in oğlu Eymen ile birlikte annesinin yanında olduğu bilgisini canlı yayında gözyaşları içinde paylaşmıştı.

Bali açıklamasında, ''Ece, annesine 'Ben onu çok seviyorum nasıl yaşayacağım? Uyuyup uyandığımda bu bir kabus olsun' demiş. Olayın doğruluğuna inanmak istemiyor.'' ifadelerini kullanmıştı.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatının ardından Ece Erken'den flaş hamle

INSTAGRAM HESABINI KAPATTI

Eşinin vefatının ardından sosyal medyadan çok sayıda olumsuz mesaj ve kötü yorum alan Ece Erken'in ilk hamlesi Instagram hesabını kapatmak oldu. Eşinin vefatının ardından gözlerin çevrildiği ünlü sunucu gelen kötü yorumlara dayanamadı ve 2,5 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabını kapattı.

 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatının ardından Ece Erken'den flaş hamle ile ilgili etiketler Ece Erken Sosyal Medya Instagram cinayet şafak mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.