Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Ses Kaydı Ortaya Çıktı! 'İki Yakam Bir Araya Gelmeyecek'

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü konuşulmaya devam ediyor. Vurularak öldürülen ünlü avukat ilişkileri ve özel hayatıyla da merak edildi. Ece Erken ile olan evliliği öncesi zor günler geçiren Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ses kayıtlarının olduğunu söyleyen Seyhan Soylu, Mahmutyazıcıoğlu'nun kendisine, "İki yakam bir araya gelmeyecek" dediğini söyledi.

İstanbul Yeşilköy'de silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Beşiktaş'ın eski yöneticisi ünlü avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun özel hayatı konusunda açıklamalarda bulunan Soylu, Ece Erken'in acısı dinmeden söyledikleriyle bir kez daha can acıttı.

Şafak Mahmutyazıcoğlu Ölmeden Önce Konuşmuş!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü magazin gündeminde tartışılmaya devam ediyor. Al Sana Haber programında yorumculuk yapan Seyhan Soylu, Şafak Mahmutyazıcoğlu'nun ölmeden önce kendisiyle konuştuğunu söyledi.

Seyhan Soylu ve Nihat Doğan'dan canlı yayında Ece Erken'in öldürülen kocası Şafak Mahmutyazıcıoğlu hakkında bomba sözler! Sisi ve Nihat Doğan'ın sözleri Ece Erken'i üzecek. Soylu'dan Ece Erken'in kocasıyla ilgili şok sözler: Elimde ses kayıtları var

Mahmutyazıcıoğlu'nun kendisine, ‘İçimde bir his var, kara bulutlar var. Hiç içimden gelmiyor. Eşimden de boşanmak istemiyorum. Ece’nin ısrarı olmamış olsa. Çocuklarımdan ayrılmak istemiyorum. Benan da üzerime çok geliyor Seyhan bana akıl ver lütfen’ dedi. Kara bulutların dolaşacağını ve iki yakasının da bir araya gelmeyeceğini söyledi. Kanıtlarıyla ses kayıtlarıyla bunu dinleteceğim size. Ve Şafak bana dedi ki; "o dönem de bazı şeyleri kardeşimin üzerine yaptığım için kıyamet koptu dedi. Ateşe düştüm ben dedi” şeklinde konuştu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Ses Kaydı Ortaya Çıktı! 'İki Yakam Bir Araya Gelmeyecek' ile ilgili etiketler Ece Erken Seyhan Soylu şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.