'Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun saatlerini sattı' haberleri Ece Erken'i isyan ettirdi: 'Yazıklar olsun!'

Ece Erken'in Ocak ayında kaybettiği avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan geriye kalan 12 adet lüks marka saati, 15 milyon liraya sattığı iddia edilmişti. Çıkan haberler karşısında adeta ateş püsküren acılı eş Ece Erken, iddialara hesap bakiyesini paylaşarak cevap verdi. Erken, “Eşimin bende sadece iki - üç tane tespihi kaldı” dedi.

Ünlü sunucu Ece Erken'in geçtiğimiz Haziran ayında nikah masasına oturduğu avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 25 Ocak'ta sahibi olduğu balıkçıda uğradığı silahlı saldırı sonucu 42 yaşında hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatı dolayısıyla zor günler geçiren ve bir süre ekranlarda olmama kararı alan Ece Erken'in cinayete kurban giden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan kalan 12 adet lüks saatini sattığı iddia edildi.

12 ADET SAATİNİ 15 MİLYON LİRAYA SATTIĞI İDDİA EDİLDİ

Basında yer alan haberlerde; Ece Erken'in, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan kalan 12 adet lüks marka saati, geçtiğimiz günlerde 15 milyon liraya ikinci el alım satım yapan mağazalardan birine sattığı ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesinin bu satışa öfkelendiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

'Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun saatlerini sattı' haberleri Ece Erken'i isyan ettirdi: 'Yazıklar olsun!'

''EŞİMDEN TEK KURUŞ KALMADI''

Ece Erken hakkında ortaya atılan iddialar karşısında sessizliğini bozdu. Yapılan haberleri yalanlayan Ece Erken, iddialara adeta ateş püskürdü.

Bloke edilen banka hesabının fotoğrafını paylaşan Ece Erken, Instagram hesabının hikaye bölümünden açıklama yayınlayarak şu ifadeleri kullandı:

''Bu haberi kim yaptıysa, eşimden tek kuruş aldığımı kim söylüyorsa adli makamlara hesap verecek. Eşimden tek kuruş kalmadığı gibi şu an hesabım bloke. Çocukluğumdan beri çalışıyorum. 2 evimde tedbir var... Tek saati vardı, o da ağabeyinde. Bende 2-3 tespihi kaldı. Onu da istediler, vermedim. Teşekkür ederim.''

'Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun saatlerini sattı' haberleri Ece Erken'i isyan ettirdi: 'Yazıklar olsun!' - Resim : 2

''ACIMI YAŞATMADINIZ!''


Ece Erken yaptığı bir diğer paylaşımda ise ''Bana sormadan, araştırmadan haber yapıyorsunuz. Herkes alıyor haberi ve ben yalan, çirkin bir haberi düzeltmek için yine dava açıyorum. Yaşatmadınız be acımı, izin vermediniz. Yazıklar olsun'' ifadelerini kullandı.

 

 

 

'Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun saatlerini sattı' haberleri Ece Erken'i isyan ettirdi: 'Yazıklar olsun!' ile ilgili etiketler Ece Erken Sosyal Medya Instagram şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.