Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan Ece Erken teselliyi oğlu Eymen'de buldu

Yeşilköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatıyla zor günler geçiren Ece Erken kendini toparlamaya başladı. Uzun zaman sonra ilk kez yüzü gülen Erken, bu zorlu süreçte teselliyi Serkan Uçar'dan dünyaya gelen oğlu Eymen'de buldu. Ece Erken, oğlu Eymen'in yeni yaşını sosyal medyadan yaptığı duygusal bir paylaşımla kutladı.

Haziran 2021'de evlendiği 42 yaşındaki avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu, 25 Ocak'ta Yeşilköy'de ortağı olduğu balık restoranında uğradığı silahlı saldırıda kaybeden 43 yaşındaki sunucu Ece Erken üzüntüden içine kapanmıştı. Zor günler geçiren ve verdiği kilolarla dikkat çeken Ece Erken bu acılı günlerinde teselliyi 2014–2015 yılları arasında evli olduğu Serkan Uçar'dan dünyaya gelen oğlu Eymen'de buldu. Tüm vaktini oğluyla geçiren Ece Erken, Eymen'in doğum gününü Instagram hesabından yaptığı bir dizi fotoğraflı paylaşımla kutladı.


''HAYATA TUTUNUYORSAM EN BÜYÜK SEBEBİM SENSİN''

Ece Erken'in yaptığı paylaşımların altına düştüğü not ise yürekleri burktu:

''Bazen hayat seni bulunduğun yerden alır, başka bir yere koyar.
Ve der ki; burdan devam et.... Ediyorum ve en büyük etme sebebim Rabbimin emaneti biricik oğlum... senin enerjin,senin gülen gözlerin,senin sevgin olmasaydı ne yapardım,nasıl aşardım bilmiyorum,şuan hayata tutunuyorsam en büyük sebebim sensin,güçlü olmamızı Şafak abinde isterdi,seni yetiştirirken bana büyük destek oldu,Allah tekrar razı olsun ondan🤲🏼inşAllah sen de adam gibi adam olacaksın,dürüst,iyi insan olacaksın gözümün nuru,seni çok ama çok seviyorum,Rabbim güzel,mutlu,sağlıklı günlerini görmemi nasip etsin,iyi insanlarla karşılaştırsın🤲🏼yarın doğumgünün😍iyi ki doğdun,iyi ki..nice mutlu senelere❤️ #7nisan2015''

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan Ece Erken teselliyi oğlu Eymen'de buldu

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan Ece Erken teselliyi oğlu Eymen'de buldu - Resim : 2

 

 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan Ece Erken teselliyi oğlu Eymen'de buldu ile ilgili etiketler Ece Erken serkan uçar Eymen Uçar şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.