Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katilleri yakalandı! Ece Erken, İçişleri Bakanı Soylu'ya teşekkür etti

Sunucu Ece Erken, 7 ay önce hayatını birleştirdiği 42 yaşındaki eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katillerinin yakalanmasının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Süleyman Soylu'ya teşekkür etti. Erken, ''Bugün eşimin katillerinin yakalandığı haberinin bana verdiği güçle, başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu beyefendiye, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ve acımı paylaşan herkese teşekkür etmek isterim.'' dedi.

Ece Erken'in 7 ay önce sade bir törenle Bodrum'da evlendiği avukat eşi cinayete kurban etti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Eşinin vefatıyla büyük bir yıkım yaşayan Ece Erken, katillerin yakalanması için sosyal medyadan çağrıda bulunmuş ve şüphelilerin tek tek fotoğrafları ve isimlerini paylaşmıştı. Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili aranan şüpheliler bugün yakalandı.

 ''CEZASIZ KALMAMALARINA ŞÜKÜRLER OLSUN''

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili silahlı saldırı gerçekleştirdiği tespit edilen Kadir Yasak ve Ali Yasak'ın da aralarında bulunduğu 9 kişinin daha yakalanmasının ardından Ece Erken, sosyal medya hesabından şüphelilerin yakalandığı anın görüntülerini paylaşarak, "Sayın İçişleri Bakanı'mızdan ve emniyet birimlerinden Allah Razı olsun. Onlar yakalanana kadar nefes almadık biz. Canımız gitti. Giden gelmez ama cezasız kalmamalarına şükürler olsun. Yalvarıyorum en ağır cezayı alsınlar. Bizi yaşarken öldürdüler. Ne olur en ağır cezayı alsınlar. Rabbim hem bu dünyada hem ahirette gün yüzü göstermesin bunlara." ifadelerini kullanmıştı.

Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Ece Erken, başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne, kendisini bu zorlu süreçte yalnız bırakmayan yakınlarına teşekkür etti.

Ece Erken yaptığı yeni paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"HAYATIMI" kaybettiğim şu süreçte biran olsun beni yalnız bırakmayan, başta eşimin ailesi olmak üzere dostlarıma ve sizlere yaşamış olduğum tarifsiz acımdan ötürü teşekkür etme fırsatı bulamadım. Ancak bugün eşimin katillerinin yakalandığı haberinin bana verdiği güçle, başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu beyefendiye, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ve acımı paylaşan herkese teşekkür etmek isterim. Biz bu akşam canım kocamın duasını yaptık, dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun.''

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katilleri yakalandı! Ece Erken, İçişleri Bakanı Soylu'ya teşekkür etti

 

 

 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katilleri yakalandı! Ece Erken, İçişleri Bakanı Soylu'ya teşekkür etti ile ilgili etiketler Ece Erken Süleyman Soylu Sosyal Medya şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.