Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Katili Kadir Yasak Kimdir? kaç yaşında? Kadir Yasak yakalandı mı?

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Ünlü sunucu sosyal medya hesabından katilin Kadir Yasak olduğunu paylaştı. Peki Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Katili Kadir Yasak Kimdir, Kaç Yaşında?

Kadir Yasak Kimdir, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Katili Kadir Yasak kaç yaşında sorularının yanıtı merak ediliyor. Ünlü sunucu Ece Erken'in kocası Şafak Mahmutyazıcıoğlu geçtiğimiz gün kimliği belirsiz kişilerce vurularak öldürüldü.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili son dakika gelişmeleri devam ediyor. Ünlü avukatın eşi sunucu Ece Erken de twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla sürece dair bilgiler vermeye devam ediyor.

Ece Erken yaptığı paylaşımda, "KATİL !!!!!!!!! KADİR YASAK kim yataklık ediyorsa o da o kadar suçlu! #safakmahmutyazıcıoğlu diyerek Kadir Yasak'ı ve ona yataklık edenlerin yakalanmasını talep etti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Katili Kadir Yasak Kimdir? kaç yaşında? Kadir Yasak yakalandı mı?

Kadir Yasak Kimdir?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahla vuran ismin Kadir Yasak olduğu belirlenmişti. Polisin yaptığı açıklamada, Olaya ilişkin olay yeri Cunda Balık Restaurant isimli iş yerinden temin edilen güvenlik kameralarının yapılan incelemesinde Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman ve Uğur Can Bilge isimli şahısların olay yerinde oldukları ve Kadir Yasak isimli şahsın ateşli silah kullanarak Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kasten öldürülmesine ve Murat Bilmez isimli şahsın kasten yaralanması olayını gerçekleştirdiği tespit edilmiştir" denildi.

Kadir Yasak, kamuoyunda Drej Ali olarak bilinen Ali Yasak'ın yeğenidir.

Kadir Yasak Yakalandı mı?

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlunu vuran isim olarak aranan Kadir Yasak'ı yakalama çalışmaları devam ediyor.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Katili Kadir Yasak Kimdir? kaç yaşında? Kadir Yasak yakalandı mı? ile ilgili etiketler kadir yasak kimdir şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.