Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kafa atma videosu ortaya çıktı!

CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun Beşiktaş Vodafone Stadı’nda işadamı Atalay Demirbaş’ın locasını izinsiz kullandığı iddiasıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 13 Nisan 2019 günü Beşiktaş Vodafone Stadyumu'nda oynanan Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçını 80 numaralı locada seyretmiş, maç sırasında 'Mazbatayı ver' şeklinde sloganlar atılmıştı. İmamoğlu'nun atılan siyasi slogana karşılık vermesiyle spora siyasetin sokulduğu eleştirileri yapılmıştı.

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre; işadamı Atalay Demirbaş, ‘locanın izinsiz kullanıldığına’ dair kamuoyuna yaptığı açıklamaları yalanlaması için baskı yapan Beşiktaş Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu tarafından darp edildiğini iddia etti. Demirbaş’ın iddiasına göre, Ataköy’deki bir restoranda gerçekleşen olay sırasında Mahmutyazıcıoğlu, Demirbaş’a kafa ile saldırdı. Savcılığa teslim edilen görüntülerde Avukat Mahmutyazıcıoğlu’nun işadamına kafa attığı görülüyor.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kafa atma videosu ortaya çıktı!

Locanın sahibi Demand Gayrimenkul tarafından Beşiktaş Kulübü'ne bir ihtarname gönderilmiş, ihtarnamede locanın bilgileri dışında Ekrem İmamoğlu ve Özen Kuzu'ya tahsil edildiği anlatılmıştı. Ayrıca Atalay Demirbaş, "Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu 3 milyon 200 bin dolar menfaat sağlayabilmek için, Beşiktaş Kulübü'ne ait olan toplam 10 milyon dolarlık çeki, Özen Kuzu adlı iş insanına verdi" demişti.

O AVUKAT İŞADAMINI DÖVDÜ

Söz konusu olay ile ilgili dün garip bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. Demand Gayrimenkul'ün sahibi işadamı Atalay Demirbaş, hakkında loca krizi ile ilgili açıklamalarda bulunduğu eski Beşiktaş Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun saldırısına uğradığını iddia etti.

İşadamı Demirbaş, kendisine kamuoyuna yaptığı açıklamaları yalanlaması yönünde baskı yapana Beşiktaş Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu tarafından darp edildiği iddiasıyla savcılığa başvurdu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kafa atma videosu ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Vodafone Ekrem İmamoğlu Atalay Demirbaş şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.