Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun acısını yaşayan Ece Erken'in son görüntüsü yürekleri burktu

Dört hafta önce Yeşilköy'de ortağı olduğu balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM'deydi. Bir restoranda arkadaşıyla sohbet eden sunucu, restoran çıkışı aracını beklerken görüntülendi. Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatıyla tarifsiz bir acı yaşayan Ece Erken, makyajsız ve bitkin haliyle dikkat çekti.

43 yaşındaki sunucu Ece Erken'in geçtiğimiz yıl Haziran'da hayatını birleştirdiği 42 yaşındaki iki çocuk babası ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu 27 Ocak gecesi uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Cinayete kurban giden eşinin ölümüyle zor günler geçiren Ece Erken günler sonra kameralara katıldı. AVM'de görüntülenen Erken'in hali yürekleri dağladı.

ECE ERKEN'İN BİTKİN HALİ SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümüyle sarsılan Ece Erken, önceki gün İstinye Park’taydı. Bir arkadaşıyla buluşup sohbet eden Erken, çıkışta görüntülendi. Makyajsız ve bitkin haliyle dikkat çeken ünlü sunucu, kendisine yöneltilen soruları yanıtlamadı. Oldukça üzgün görünen Ece Erken'in o hali sevenlerini üzdü.

Ece Erken'in son görüntüsü yürekleri burktu

Ece Erken'in son görüntüsü yürekleri burktu

Ece Erken'in son görüntüsü yürekleri burktu

Ece Erken'in son görüntüsü yürekleri burktu

Ece Erken'in son görüntüsü yürekleri burktu

 

 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun acısını yaşayan Ece Erken'in son görüntüsü yürekleri burktu ile ilgili etiketler Ece Erken şafak mahmutazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.