Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir? Ece Erken'in sevgilisi

Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir? Ünlü sunucu Ece Erken'in adı bir süredir boşanma davası süren Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile anılıyordu.Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yaşamı ise merak konusu oldu. Peki Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir?Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir? Magazin gündeminde Ece Erken konuşulan konular arasında bulunuyor.Ece Erken'in evli avukat sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşkları ortaya çıkınca Mahmutyazıcıoğlu'nun hayatı araştırılan konular arasında yer aldı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir?  Ece Erken'in sevgilisi

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU KİMDİR?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 1980 yılında Rize'de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Kendi hukuk bürosu olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, birçok firmanın hukuk danışmanlığını yürütmektedir. Yaklaşık 1 yıl Fikret Orman döneminde Beşiktaş Spor Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptı. 15 yıllık evli olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2 çocuk babası.

ECE ERKEN KİMDİR?

Ece Erken, 11 Mayıs 1978 Çorlu doğumlu Türk sunucu ve oyuncudur. Baba tarafı Samsunludur. Babası subay olduğundan dolayı Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşadı. Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi’ni bitirdi.

Sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs’ta Bayrak Radyo Televizyon’da başladı. Sonra Ankara’da Radyo Vizyon’da ve Radyo Genç’te çalıştı. Ardından İstanbul’a geldi ve Kral TV’de işe başladı. Kral TV’den sonra Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva’da çalıştı. Televizyonculukta işe ilk Star kanalında başladı. Daha sonra Kanal 6, Number One TV, Genç TV’de çalıştı. Ayrıca 4 yıl Show TV’de program yaptı. 2000 yılında TGRT kanalında Nilgün dizisinde başrolde oynadı. 2002 yılında Aşk ve Gurur dizisinde rol aldı. 2003’te Lise Defteri adlı dizide Nil rolünde oynadı.

atv’de Mavi Şeker adlı programın sunuculuğunu yaptı, fakat program 2009 yılı sonunda reyting nedeniyle ekranlara veda etti. atv’de Enbe Orkestrası ile birlikte Enbeyaz Geceler adlı programın sunuculuğunu yaptı. FOX TV’de Aç Aç Kazan adlı programı sundu. 2011 yılında Kanaltürk’te Davut Güloğlu ile Hayata Gülerken adlı eğlence programını, ardından Beyaz TV’de yayımlanan Tatlım Benim adlı programı sundu. 2015-2017 yılları arasında ile TRT 1’de yayımlanan İyi Fikir programının sunuculuğunu yaptı. Serkan Uçar ile 2014-2015 yılları arasında evli kalan Erken’in, 7 Nisan 2015’te Eymen isminde bir oğlu oldu

Televizyon
1999 Nilgün Nilgün Başrol Oyuncusu
2002 Aşk ve Gurur Ahu Başrol Oyuncusu
2003 Lise Defteri Nil Başrol Oyuncusu

Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir? Ece Erken'in sevgilisi ile ilgili etiketler Ece Erken şafak mahmutyazıcıoğlu sevgilisi kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.