Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile boşanacağı konuşulan Ece Erken'den geri adım

Oyuncu ve sunucu Ece Erken geçtiğimiz günlerde üç ay önce evlendiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte çekilen fotoğraf karelerini Instagram hesabından silmiş, biyografi kısmındaki 'Mahmutyazıcıoğlu' soyadını ise kaldırmıştı. Bu hareketinden sonra eşinden boşanacağı konuşulan Ece erken çok vakit kaybetmeden geri adım attı.

Geçtiğimiz Haziran ayında avukat sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu evlenerek üçüncü dünyaevine giren 43 yaşındaki Ece Erken, 2,5 milyon takipçili Instagram hesabından eşiyle birlikte olan tüm fotoğraf karelerini kaldırmış, eşinin soyadını da profilinden silmişti. 2014–2015 yılları arasında evli kaldığı Serkan Uçar'dan dünyaya gelen oğlu Eymen ile birlikte tek başına Antalya'ya tatile gitmişti. Ece Erken'in bu hareketi 'boşanıyorlar mı?' sorusunu akıllara getirmişti.


FOTOĞRAFLAR VE SOYADI GERİ GELDİ

Konu ile ilgili sessizliğini koruyan Erken ayrılık iddialarına paylaştığı fotoğrafla son noktayı koydu. İki çocuk babası olan avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile bir araya gelen Erken, geçirdikleri eğlenceli anlardan fotoğraf paylaşıp altına kalp ve nazar boncuğu emojisi koydu. 43 yaşındaki ünlü isim eşiyle olan fotoğraflarını geri koyarak birlikte çekilen karelerini de yeniden hesabına geri yükledi.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ece Erken Mahmutyazıcıoğlu (@eceerken)'in paylaştığı bir gönderi

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile boşanacağı konuşulan Ece Erken'den geri adım ile ilgili etiketler Ece Erken Sosyal Medya Instagram şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.