Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ayrılık haberlerine Ece Erken'den yanıt

Bir çocuk annesi oyuncu ve sunucu Ece Erken'in sosyal medya hesabından geçtiğimiz Haziran ayında nikah masasına oturduğu eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun soyadını ve birlikte yer aldıkları fotoğraf karelerini silmesi ve kısa bir süre sonra geri adım atarak fotoğraf karelerini paylaşması kafaları karıştırmıştı. Erken, hakkında çıkan 'bolanıyorlar' iddiasına cevap verdi.

Ece Erken'in 2,5 milyon takipçili Instagram hesabından üç ay önce dünyaevine girdiği avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile fotoğraflarını silmesi sonrası, ikili hakkında 'boşanıyorlar' iddiası ortaya atılmıştı. Mahmutyazıcıoğlu ve Erken arasında yaşananların perde arkası canlı yayında ortaya çıktı.

Haziran 2021'de Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile sürpriz bir şekilde Bodrum'da nikah masasına oturan Ece Erken, mutlu haberi sosyal medya hesabından nazar boncuğu emojileriyle birlikte 'Herkese selam, biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize sonra dostlarımıza, sevenlere yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.' açıklamasıyla duyurmuştu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ayrılık haberlerine Ece Erken'den yanıt

Bir süredir 41 yaşındaki iki çocuk babası avukat eşi ile görüntü vermemesi dikkatlerden kaçmayan sunucu, sosyal medyada yaptığı hamlelerle de kafaları karıştırmıştı. 43 yaşındaki güzel, önce Instagram hesabından eşi ile yer aldığı fotoğrafları silmişti. Sonrasında ise 'Mahmutyazıcıoğlu' soyadını profilinden kaldırmıştı.

 

"HER ŞEY YOLUNDA"

Ece Erken’in bu hareketi, 'evlilik bitiyor mu?' sorusunu akıllara getirmişti. Oğlu Eymen ile tatile çıkan ünlü sunucu, Instagram'da yaptığı paylaşım ile söz konusu dedikodulara yanıt vermişti.


Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile bir araya gelen Ece Erken, geçirdikleri eğlenceli anlardan kalp ve nazar boncuğu emojisiyle fotoğraf paylaşmış, Instagram profilindeki soyadı bölümüne de 'Mahmutyazıcıoğlu' eklemişti. Böylece "her şey yolunda" mesajı vermişti.

Ece Erken, Beyaz TV'de Bircan Bali, Deniz Akkaya ve Seren Serengil’in sunumuyla ekranlara gelen 'Söylemezsem Olmaz' programında, eşi ile yaşadığı soruna ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ayrılık haberlerine Ece Erken'den yanıt

"Ev taşıyorum ve inanılmaz stresli bir şey. Şafak'ın arkadaşları yardımcı olacağını söyledi. Sürekli gecikme oldu. Benim mimarlarla ilgili travmam var, yine öyle bir şey başıma geldi. Bu konuyla ilgili tartışma yaşadık... O sırada Şafak Ankarada'ydı ve Instagram hesabını kapatmış. Beni engelledi zannettim, soyadımı ve fotoğrafları arşive attım. Sonrasında barıştık ama bir daha yapmayacağım... Reklam yapıyormuşum. Magazin sayfalarına neler yazmışlar! Böyle bir şeyin reklamı olur mu? Neyin reklamını yapacağım? Hemen 'ayrılık' haberine atladılar... Şafak dün eve geldi, hiçbir şey yokmuş gibi birlikte Ankara'ya geldik, akşam döneceğiz. Şafak artık dalga geçiyor. Ama iyi oldu dostu düşmanı gördük."

 

 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ayrılık haberlerine Ece Erken'den yanıt ile ilgili etiketler Ece Erken boşanma Sosyal Medya Instagram şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.