Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin kilit ismi Seccad Yeşil adliyeye sevk edildi!

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin kilit isimlerinden olan Seccad Yeşil, dün Bursa'da yakalanmıştı. Emniyette işlemleri tamamlanan Seccad Yeşil, Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edildi. Geçen hafta gözaltına alınan ancak koronavirüs tespit edilince karantinaya alınan şüpheli de adliyeye sevk edildi.

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun 27 Ocak'ta Yeşilköy'de kendi restoranında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma kapsamında Bursa'da yakalanan Seccad Y. ile koronavirüs testi pozitif çıktığı için karantinada tutulan şüpheli adliyeye sevk edildi.

18 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

 İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince cinayete ilişkin çalışmalarda bugüne kadar 18 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 8'i, 7 Şubat'ta sevk edildiği adliyede tutuklanırken 8 şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

SECCAD YEŞİL VE KARANTİNADAN ÇIKAN ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

 Önceki gün, Bursa'da yakalanan Seccad Y. ile Kovid-19 testi pozitif çıktığı için karantinada tutulan şüpheli, işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne gönderildi.

 

 

 

 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin kilit ismi Seccad Yeşil adliyeye sevk edildi! ile ilgili etiketler cinayet şafak mahmutyazıcıoğlu seccad yeşil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.