Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde 9 kişi daha gözaltına alındı! Sayı 11'e yükseldi!

Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gözaltı sayısı 11'e yükseldi. Emniyet güçleri bu sabah 9 kişiyi daha gözaltına aldı.

Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu kendisine ait restoranda öldürülmüştü.

9 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Cinayetin ardından harekete geçen emniyet ekipleri kamera görüntülerinden tespit ettikleri 6 kişiden 2'sini gözaltına alınmıştı.

Olayla alakalı bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Bu sabah saatlerinde emniyet güçleri 9 kişiyi daha gözaltına aldı.

 

SAĞLIK KONTROLÜNE GÖTÜRÜLDÜLER

Öte yanan Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde ilk gözaltına alınan zanlılar Uğur Can B. ve Gökhan K., sağlık raporu alınmak üzere Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

 

 

 

 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde 9 kişi daha gözaltına alındı! Sayı 11'e yükseldi! ile ilgili etiketler cinayet şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.