Şafak Ertan Çomaklı kimdir? Anadolu Üniversitesi Rektörü Neden istifa etti?Yeni rektör kim olacak?

Şafak Ertan Çomaklı kimdir sorusu bir anda gündem konusu oldu. Anadolu Üniversitesi Rektörü olan Şafak Ertan Çomaklı'nın istifa etmesi üzerine vatandaşlar aramalara başladı. Erzurum doğumlu olan rektör öğrencilerle çok iyi anlaşan bir hocaydı. Peki Şafak Ertan Çomaklı neden istifa etti? Kaç yaşındaydı? Anadolu Üniversitesi'nin yeni rektörü kim olacak? Detaylar haberimizde...

Şafak Ertan Çomaklı neden istifa etti sorusunun cevabını arayan vatandaşlar detayları haberimizde bulacak. Erzurum doğumlu olan ve Anadolu Ünviersitesi öğrencilerinin çok sevdiği rektör Şafak Ertan Çomaklı kimdir? Anadolu Üniversitesi rektörlüğünden neden istifa etti? Anadolu Üniversitesi'nin yeni rektörü kim olacak? İşte yanıtı...

REKTÖR ŞAFAK ERTAN ÇOMAKLI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 1975 yılında Erzurum'da dünyaya geldi. Çomaklı, Dokuz Eylül Üniversitesi'nde maliye ve mali hukuk alanında lisans ve yüksek lisansını yaptı.

Uludağ Üniversitesi'nde doktorasını Maliye Mali Hukuk anabilim dalında tamamladıktan sonra yine aynı alanda doçentlik ve profesörlük kadrolarında bulundu.

Şafak Ertan Çomaklı kimdir? Anadolu Üniversitesi Rektörü Neden istifa etti?Yeni rektör kim olacak?

Kamu maliyesi alanında çalışmalarında özellikle vergi kaçakçılığı ve terörün finansmanı üzerinde yoğunlaştı. Uluslararası alanda terörün finansman yöntemleri üzerinde İspanya, İtalya, Belçika, Almanya, Katar, Avusturya, Çekya, Kosova, Bosna Hersek, Suudi Arabistan, Kazakistan gibi ülkelerin Polis Akademilerinde uluslararası polis eğitimleri, işbirlikleri ile yüksek lisans jüriliği ve devleti temsilen üst düzey görevlerde bulundu. Özellikle son yıllarda terörün kamusal alanda olan etkilerinin yanı sıra terörizmin mali ve personel boyutu üzerinde çalışmaları bulunmaktadır. Son olarak Polis Akademisi Başkanlığında polis ve komiser yardımcısı alım ve eğitimi ile rütbe terfi süreçlerinin planlamasında yer aldı. Ulusal ve uluslararası çok sayıda çalışması bulunuyor.

İyi derece İngilizce bilen Prof. Dr. Çomaklı, evli ve üç çocuk babasıdır.

ŞAFAK ERTAN ÇOMAKLI REKTÖRLÜKTEN NEDEN İSTİFA ETTİ?

Anadolu Üniversitesi Rektörü Şafak Ertan Çomaklı, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek rektörlükten istifa etti.

Anadolu Üniversitesi'nin yeni rektörü kim olacak?

Anadolu Üniversitesi'nin yeni rektörü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ataması sonrası kesinleşecek. Yeni rektör atanınca haberimizden takip edebilirsiniz.

Şafak Ertan Çomaklı kimdir? Anadolu Üniversitesi Rektörü Neden istifa etti?Yeni rektör kim olacak? ile ilgili etiketler Anadolu Üniversitesi istifa şafak ertan çomaklı kimdir anadolu üniversitesi rektörü şafak ertan çomaklı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.